Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Λαρισαίος πήγε για one night stand και «έχασε» λεφτά και αυτοκίνητο

O 44χρονος δέχθηκε το χτύπημα που του άνοιξε το κεφάλι και ένας άνδρας με καλυμμένα χαρακτηριστικά άρπαξε από τις τσέπες του 3.100 ευρώ και το κλειδί του οχήματός του

Τα… αστεράκια που είδε το πρωί της Παρασκευής ένας 44χρονος δεν προέρχονταν από τις «καυτές» στιγμές που ζούσε με μια 41χρονη σε μια πυλωτή πολυκατοικίας στην πόλη της Λάρισας, αλλά από το… τούβλο με το οποίο τον χτύπησε στο κεφάλι ένας συνεργός της για να τον ληστέψουν!

Το θύμα είχε γνωρίσει σε νυχτερινό μαγαζί της πόλης τη γυναίκα «αράχνη», που συνοδευόταν από έναν 24χρονο και έναν 25χρονο. Αφού πέρασαν από πολλά νυχτερινά κέντρα διασκεδάζοντας μαζί, οι νεαροί έφυγαν και το ζευγάρι κατέληξε στην πυλωτή για ένα βιαστικό on night stand, που έμελλε να πάρει απροσδόκητη τροπή.

Ξαφνικά, ο 44χρονος δέχθηκε το χτύπημα που του άνοιξε το κεφάλι και ένας άνδρας με καλυμμένα χαρακτηριστικά άρπαξε από τις τσέπες του 3.100 ευρώ και το κλειδί του οχήματός του. Αμέσως μετά, εξαφανίστηκε μαζί με το «δόλωμα»! Το θύμα μεταφέρθηκε αιμόφυρτο στο νοσοκομείο της Λάρισας και αποχώρησε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, αλλά πήγε κατευθείαν στην Ασφάλεια για να καταγγείλει τη ληστεία.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την άμεση έρευνα των αστυνομικών, οι οποίοι συνέλαβαν τους δυο νεαρούς. Στην προανάκριση προέκυψε ότι είχαν προσχεδιάσει τη ληστεία μαζί με την 41χρονη που «πούλαγε» έρωτα στο θύμα, έναν 38χρονο που χτύπησε τον άτυχο άνδρα και έναν 41χρονο. Οι δυο άνδρες και η «πέτρα του σκανδάλου» αναζητούνται, ενώ ο 25χρονος και ο 24χρονος οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενοι για ληστεία κατά συναυτουργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ