Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Μία ιδέα για περίεργες συνεντεύξεις στηρίζει τα παιδιά με καρκίνο! - Φιλανθρωπική Έκθεση με πορτρέτα «φυλακισμένων» του Locked στο TOMS!

Στον όμορφο χώρο του TOMS, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μεταφέρεται για δεύτερη χρονιά (από τις 20 έως τις 25 Ιουνίου) το πρότζεκτ με τις συνεντεύξεις «φυλακισμένων» του δημοσιογράφου Ευθύμιου Σαββάκη, το οποίο φιλοξενήθηκε και φέτος στον χώρο του LOCKED.

Το LOCKED, η πρώτη εταιρεία με δωμάτια απόδρασης που δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη, έχει καταφέρει, μέσα σε δυόμιση χρόνια λειτουργίας, να παρέχει μία εναλλακτική μορφή ψυχαγωγίας, να συνεργαστεί εμπορικά με κορυφαίες εταιρείες εντός συνόρων, να εξάγει την τεχνογνωσία της στο εξωτερικό, να επεκταθεί στη Νέα Υόρκη δημιουργώντας το Locked - Escape Rooms NYC και να αποτελεί Νο1 τουριστικό προορισμό, στο είδος της, στο Trip Advisor!

Τα τελευταία δύο χρόνια, η εταιρεία φιλοξενεί το πρότζεκτ του «Locked Wednesday Guests», της πρώτης στήλης συνεντεύξεων στον κόσμο που πραγματοποιούνται μέσα σε δωμάτια απόδρασης! Στο διάστημα αυτό, η στήλη των «φυλακισμένων» έγινε viral, φιλοξενήθηκε σε δεκάδες sites στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε τηλεοπτικές οθόνες και ραδιόφωνα, ενώ απέσπασε και Παγκόσμια Διάκριση, με το MUN (προσομοίωση των Ηνωμένων Εθνών για τους φοιτητές – μαθητές) να την επιλέγει ως πρότυπο καινοτόμου ιδέας, φιλανθρωπικής δράσης και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, κάνοντας ειδικό αφιέρωμα – συνέντευξη!

Φέτος, η στήλη φιλοξένησε 40 νέες προσωπικότητες από τις τέχνες, τη μουσική, το θέατρο, τη δικηγορία, την πολιτική, τον αθλητισμό, τη δημοσιογραφία, τα social media, το youtube, τη μόδα, το «επιχειρείν» κ.α., οι οποίες ανέβηκαν τα σκαλιά του θρυλικού Νο 21 της Αγίας Σοφίας για μία μοναδική εμπειρία!

Φτάνοντας στο τέλος της 2ης σεζόν, η στήλη μεταφέρεται και πάλι στο TOMS, όπου τα πορτρέτα των 40 «φυλακισμένων» (δια χειρός Νικολέτας Σαββάκη και Μάριου Μπαλλά) θα εκτεθούν από την Τρίτη 20 Ιουνίου έως την Κυριακή 25 Ιουνίου σε μία φιλανθρωπική έκθεση φωτογραφίας!

Παράλληλα, τις μέρες αυτές η ομάδα του Locked θα μαζέψει ξανά καινούρια παιδικά βιβλία και παιχνίδια για να ενισχύσει το έργο της Οργάνωσης "Η ΛΑΜΨΗ" στο Παιδοογκολογικό τμήμα του Ιπποκρατείου και του ΑΧΕΠΑ!

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι η περσινή αντίστοιχη προσπάθεια κατάφερε να συγκεντρώσει περίπου 900 καινούρια παιχνίδια και βιβλία για τα παιδιά με καρκίνο, γεμίζοντας τα δύο νοσοκομεία με χαμόγελα!

«Οι μικροί (ηλικιακά), αλλά στην ουσία μεγάλοι μαχητές της ζωής έχουν ανάγκη μία «απόδραση» κατά τη διάρκεια της νοσηλείας και των θεραπειών τους. Έτσι, όπως και πέρσι, αποφασίσαμε να γεμίσουμε τα δύο νοσοκομεία με καινούρια παιδικά βιβλία και παιχνίδια, ζωγραφίζοντας με φωτεινά χρώματα τον δύσκολο αγώνας τους. Η μεγαλύτερη απόδραση, άλλωστε, είναι η ίδια η ζωή», καταλήγει ο δημιουργός της στήλης, Ευθύμιος Σαββάκης.

Info:
Φιλανθρωπική Έκθεση με Πορτρέτα… Φυλακισμένων!
20 – 25 Ιουνίου 2017 στο Toms (Τσιμισκή 22, Θεσσαλονίκη)
Το event στο Facebook: https://www.facebook.com/events/1225728497549855
Η στήλη των συνεντεύξεων: http://locked.gr/locked-wednesday-guests/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ