Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

EΚΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ « ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ»

Τετάρτη 14 Ιούνη - 7μμ Δημαρχείο Αμπελοκήπων
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για να κρατηθεί στην εξουσία, για άλλη μια φορά τα έδωσε όλα στους δανειστές με την ψήφιση του 4ο μνημονίου στις 18 Μάη.
Προσπαθούν να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό με ψέματα για αντίμετρα και βιωσιμότητα του χρέους – ενώ υπογράφουν Μνημόνιο διαρκείας με επιτροπεία ως το 2060 και αιματηρά πλεονάσματα!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΜΑΣ

Στο βωμό των συμφερόντων Τραπεζών, Δανειστών και Εταιριών, οι κατασχέσεις σε καταθέσεις, μισθούς, ακίνητα κτλ έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας. Η αναμενόμενη επίθεση των αρπακτικών των Τραπεζών και του κράτους, σε συνδυασμό με την διευκόλυνση των διαδικασιών και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, απειλεί εκατομμύρια λαού με κάθε είδους κατάσχεση, ακόμα και της 1ης κατοικίας. Να μην αφήσουμε κανένα εργαζόμενο, φτωχό, γείτονα, ανυπεράσπιστο ενάντια στα κοράκια. Να μην αφήσουμε κανένα λαϊκό σπίτι να πλειστηριαστεί. Να μην αφήσουμε κανένα άστεγο και μόνο. Είναι συλλογικός ο κίνδυνος και συλλογικά πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε. Να μην σκύψουμε το κεφάλι από την απογοήτευση για την προδοτική ανικανότητα παλιών και νέων μνημονιακών, να μην ατομικοποιηθούμε. Δεν υπάρχουν σωτήρες, εμείς οι ίδιοι, με την οργάνωση και τον αγώνα μας, μπορούμε να σώσουμε τα σπίτια μας, την αξιοπρέπειά μας, τις ζωές μας.
Για όλα τα παραπάνω, αυτή την κρίσιμη στιγμή, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα και η νεολαία της περιοχής μας πρέπει να συναντηθούμε, να συζητήσουμε και να δράσουμε ομαδικά και συντονισμένα. Να δημιουργήσουμε επιτροπή αγώνα κατοίκων ενάντια στους πλειστηριασμούς, με σκοπό να προασπίσουμε με κάθε τρόπο τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα. Ο αγώνας που συνεχίζεται με τις συγκεντρώσεις κάθε Τετάρτη στις 3.30μμ στα δικαστήρια για διακοπή των πλειστηριασμών, πρέπει να επεκταθεί με οργάνωση στις γειτονιές.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΡΑΣΗΣ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ