Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Πόσα εκατομμύρια ευρώ αξίζουν οι πρωταγωνιστές του αποψινού Τελικού Champions League

Απόψε, στον τελικό του Champions League στο Κάρντιφ δεν συγκεντρώνονται μόνο τα βλέμμα των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων, αλλά και ορισμένα από τα πιο ακριβά κορμιά του κόσμου.
Τα συμβόλαια τους μπορούν να ζήσουν εκατοντάδες οικογένειες για μια ολόκληρη ζωή. Κάθε αγωνιστικό λεπτό πάνω στο χορτάρι, γεμίζει τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς με εκατομμύρια ευρώ.

Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους διαθέτουν στα ρόστερ τους μερικούς από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές και όπως και να το κάνουμε τα ονόματά τους προκαλούν δέος για μια πραγματική «τιτανομαχία».

Η «βασίλισσα» έχει σαφώς ακριβότερο μπάτζετ που αγγίζει τα 765 εκατ. ευρώ, ενώ η «Γιούβε» δεν ξεπερνάει συνολικά τα 385 εκατ. ευρώ.

Παρόλα αυτά οι μάχες των εκατομμυρίων ευρώ ανάμεσα σε Ρονάλντο και Ιγκουαΐν, Μπέιλ και Ντιμπάλα, Μπενζεμά και Μπονούτσι, Κρόος και Πιάνιτς, αλλά και Χάμες Ροντρίγκες κόντρα στον Αλεξ Σάντρο, αναμένονται συγκλονιστικές. Δεν αγωνίζονται τα ευρώ, και η ιστορία το έχει αποδείξει πολλές φορές με εκπλήξεις που έκαναν αίσθηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ