Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Κλοπές σκαφών και εξωλέμβιων μηχανών

Εξιχνιάστηκαν, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας
Καβάλας, κλοπές σκαφών και εξωλέμβιων μηχανών, που διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα από 11 έως 26 Μαρτίου 2017 στο Νομό Καβάλας. Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών αλλοδαπών, υπηκόων Ρουμανίας, ηλικίας 38, 39 και 66 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Οι τρεις αλλοδαποί, επιβαίνοντας σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητα και έχοντας ως ορμητήριο τη χώρα τους, επισκέπτονταν την Ελλάδα και συγκεκριμένα περιοχές του Νομού Καβάλας, απ’ όπου αφαιρούσαν σκάφοι και εξωλέμβιες μηχανές, ενώ στη συνέχεια επέστρεφαν στη Ρουμανία. Αναλυτικότερα διέπραξαν τις κάτωθι κλοπές:

– Νυχτερινές ώρες της 11-12/3/2017, αφαίρεσαν από το Παληό μία εξωλέμβια μηχανή.

– Τις πρώτες πρωινές ώρες της 19-3-2017, αφαίρεσαν από τη Νέα Καρβάλη ένα σκάφος, στο οποίο ήταν τοποθετημένη μία εξωλέμβια μηχανή.

– Τις πρώτες πρωινές ώρες της 19-3-2017, αφαίρεσαν από το Ορφάνιο μία εξωλέμβια μηχανή.

– Τις πρώτες πρωινές ώρες της 26-3-2017, αφαίρεσαν από τη Νέα Ηρακλείτσα ένα σκάφος, στο οποίο ήταν τοποθετημένες δύο εξωλέμβιες μηχανές.

Στη διάρκεια της έρευνας για τον εντοπισμό των δραστών, δύο από αυτούς, ο 39χρονος και ο 66χρονος, συνελήφθησαν στις 10 Ιουνίου 2017, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, για κλοπή σκάφους και απόπειρα κλοπής. Ακολούθως, μετά από σχετικά εντάλματα σύλληψης και προσωρινής κράτησης της ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Καβάλας, οδηγήθηκαν σε κατάστημα κράτησης όπου και κρατούνται. Κατασχέθηκε το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας Καβάλας.


Μας κοινοποιήθηκε από k-tipos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ