Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Η μάχη των τεράτων που όλοι περιμέναμε ένα βήμα πιο κοντά

Με τον ίδιο τρόπο που η DC Universe και η Marvel Cinematic Universe έχουν όλους τους αγαπημένους σουπερήρωες, η MonsterVerse φιλοξενεί δύο από τα διαχρονικά λατρεμένα τέρατα.

Το project είναι μια συνεργασία της Warner Bros και της Legendary Entertainment, εταιρίες που έχουν ρίξει αμφότερες στην κινηματογραφική πιάτσα ταινίες τόσο με τον Γκοτζίλα όσο και τον Κινγκ Κονγκ.

Ο «Godzilla» του 2014 μας άνοιξε την όρεξη εξάλλου, θέλοντας να εκκινήσει εκ νέου το franchise. Και μπορεί να μην το συνειδητοποιούμε, η μυθολογία του Γκοτζίλα παραμένει ωστόσο το μακροβιότερο κινηματογραφικό franchise με 29 ταινίες στο ενεργητικό του από το 1954!



Αλλά και ο Κινγκ Κονγκ γνώρισε πρόσφατα μια ξαφνική αναβίωση με το νέο επεισόδιο του 2017 («Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου»). Τι καλύτερο λοιπόν να απολαύσουμε μια μάχη σούπερ τεράτων μέχρι τελικής πτώσεως;



Όπως μαθαίνουμε από το Hollywood Reporter, ο σκηνοθέτης Adam Wingard έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο για να φτιάξει το έπος, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2020. Μέχρι το 2020 θα έχει βγει βέβαια και μια νέα ταινία του Γκοτζίλα, οπότε θα χορτάσουμε τέρατα στα προσεχή χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ