Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Συνεχίζονται τα σενάρια για την απόκτηση των Πέδρο Μέντες και Αντρέ από τον ΠΑΟΚ

Στη Γαλλία συνεχίζονται τα σενάρια γύρω από πιθανή μετακίνηση του Πέδρο Μέντες από τη Ρεν στον ΠΑΟΚ, την ίδια ώρα που ο Μίχελ ήθελε να φέρει στην Τούμπα, τον συμπαίκτη του, Μπένζαμιν Αντρέ.

«Ο Πέδρο Μέντες μπορεί να μαζέψει τα πράγματα του μέσα στις επόμενες ημέρες και να αφήσει τη Ρεν για τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα», γράφουν χαρακτηριστικά και σήμερα στα ρεπορτάζ τους Γάλλοι δημοσιογράφοι.

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να αφήσει Ρεν, αυτό το καλοκαίρι , παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Βρετάνης μέχρι το 2019.

Οι Γάλλοι πιστεύουν ότι μπορεί ο πρώην παίκτης της Πάρμα να αποδεχθεί την πρόταση από τον ΠΑΟΚ και στη Θεσσαλονίκη να βρει τον πρώην συμπαίκτη του στη Ρεν, Πέδρο Ενρίκε.

Ο Λούμπος Μίχελ έχει αρκετά καλές επαφές με τη γαλλική ομάδα από την οποία ήθελε να φέρει στο «Δικέφαλο» τον 26χρονο Γάλλο μέσο, Μπένζαμιν Αντρέ, για τον οποίο πάντως η Ρεν αξιώνει ένα σεβαστό ποσό για να τον παραχωρήσει. Γι’ αυτό φαίνεται ότι η περίπτωση του δεν πρόκειται να προχωρήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ