Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Η εκδίκηση του κορσέ... Η μόδα παρακάμπτει στρινγκ και διαφανή εσώρουχα

Οι μόδιστροι αποθεώνουν το «απόλυτο σύμβολο της γυναικείας σεξουαλικότητας», αναφέρει η γερμανική Bild - Αναδεικνύει το μπούστο και κρύβει τις ατέλειες

Ποια στρινγκ και ποιες διαφάνειες! Ο κορσές παίρνει την εκδίκησή του από τα μικροσκοπικά και διαφανή εσώρουχα με τους μόδιστρους να τον αποθεώνουν ως το απόλυτο σύμβολο της γυναικείας σεξουαλικότητας, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα "Bild".

Το εσώρουχο που ντύνει και ταυτόχρονα γδύνει το γυναικείο σώμα η τελευταία λέξη της υψηλής μόδας. Μπορεί κάποιοι να τον είχαν λανθασμένα συνδέσει με το... πορνό, τώρα όμως οι οίκοι υψηλοί μόδας τον έχουν εντάξει ως βασικό κομμάτι στη γυναικεία γκαρνταρόμπα.

Ο γυναικείος κορσές γίνεται δημοφιλής και πολύ σέξι. Είναι ιδανικός για όλες τις γυναίκες. Τονίζει τη μέση της γυναίκας και επιμελώς κρύβει τα παχάκια που μπορεί αν έχει. Με τον κορσέ δηλαδή μία γυναίκα χωρίς να κουνήσει ούτε το μικρό της «δακτυλάκι», φαίνεται πιο αδύνατη.

Σύμβολο της απόλυτης θηλυκότητας, ο κορσές προσδίδει αισθησιακό ερωτισμό και βελτιώνει τις αναλογίες του γυναικείου σώματος προς τις δύο κατευθύνσεις, όπως εξηγεί η γερμανική εφημερίδα:
1ον: Αναδεικνύει το μπούστο και
2ον: Δίνει μία γεύση από το γυναικείο σώμα κρύβοντας παράλληλα τυχόν ατέλειες .Ο κορσές αναδεικνύει τις καμπύλες ανοίγοντας την ανδρική όρεξη. Οι γυναίκες δεν έχουν παρά να ρίξουν τα δίχτυα τους και περιμένουν τους άνδρες να τσιμπήσουν το δόλωμα... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ