Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Στην Αυστραλία σερβίρουν καφέ σε καρότο!

Δεν προλάβαμε να συνέλθουμε από το σοκ του avolatte (καφές σερβιρισμένος μέσα σε αβοκάντο) και οι Αυστραλοί ξαναχτυπούν με το carrot-cino, τον καφέ που “στριμώχνεται” μέσα σε καρότο!



Στο Local’s Corner cafe του Σίδνεϊ δεν βαριούνται να δοκιμάζουν νέα trends στον καφέ και έτσι, μετά το avolatte, αλλά και ένα latte σερβιρισμένο μέσα σε μήλο (στο οποίο για κάποιο λόγο δεν έδωσαν κάποιο περίεργο όνομα), έφτιαξαν και το carrot-cino. Τώρα πώς κατάφεραν να χωρέσουν ικανοποιητική ποσότητα καφέ σε ένα τόσο μικρό “φλιτζανάκι” και να κάνουν και σχέδιο πάνω στο αφρόγαλα, είναι να απορεί κανείς.


Βέβαια, όπως παραδέχονται και οι ίδιοι στην Daily Mail Australia, το να σερβίρεις καφέ μέσα σε καρότο δεν είναι καθόλου πρακτικό και λόγω μεγέθους αλλά και γιατί υπάρχουν πολλές διαρροές -και μάλλον στην Αυστραλία, παρά τη μεγάλη κοινότητα Ελλήνων ομογενών, δεν θεωρούν ότι ο χυμένος καφές είναι γούρι και σημαίνει λεφτά!



Βέβαια, υπόσχονται ότι θα συνεχίσουν να πειραματίζονται με αυτούς τους περίεργους συνδυασμούς καφέ και φρούτων ή λαχανικών ως σκεύος σερβιρίσματος, οπότε μάλλον έχουμε πολλά και τρελά να δούμε ακόμη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ