Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Πώς θα μυρίζεις τέλεια όλη μέρα χωρίς να βάλεις άρωμα

Μια όμορφη και εντυπωσιακή παρουσία δεν είναι ποτέ ολοκληρωμένη αν δεν συνοδεύεται από την απόλυτη ευωδία. Αυτήν που θα δημιουργεί ευχάριστες αναμνήσεις και θα ελκύει τους γύρω, ενώ θα μπορεί να αναζωογονήσει τις αισθήσεις.

Κι αν στο μυαλό σας έρχονται τα κομψά επώνυμα μπουκαλάκια αρωμάτων, υπάρχει ένα προϊόν που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το καλοκαίρι -πέρα από τα αντηλιακά ή τα κοκτέιλ- και δεν είναι άλλο από το λάδι σώματος.

Προορίζεται για τη φροντίδα του σώματος και τη θρέψη των μαλλιών, αλλά αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική, για τις ατέλειωτες ώρες στο γραφείο, τις βόλτες στην πόλη, ακόμα και τις βραδινές εξόδους για ποτό, όταν θέλουμε το δέρμα μας να διατηρεί μια ευχάριστη μυρωδιά και φρεσκάδα, που συνάμα είναι «ελαφριά», διακριτική και σχεδόν φυσική.

Οι παρακάτω προτάσεις μας συνθέτουν το άρωμα που θα έχει το φετινό μας καλοκαίρι και ελπίζουμε να τις λατρέψετε!

Λάδι με άρωμα από γιασεμί
Πέρα από τις καταπραϋντικές και αντικαταθλιπτικές του ιδιότητες, το αιθέριο έλαιο γιασεμιού είναι αισθησιακό, ζεστό, σαγηνευτικό με αποτέλεσμα να έχει θετική επίδραση στη διάθεση σας. Μπορείτε να το απλώσετε στο δέρμα σας ή να βάλετε λίγες σταγόνες στον καρπό και τα μαλλιά σας και να το χρησιμοποιήσετε σαν άρωμα για όλη την ημέρα. Συνδυάστε το με περγαμόντο ή σανταλόξυλο αν θέλετε να γίνει ακόμα πιο έντονη η μυρωδιά του.

Λάδι καρύδας
Το παρθένο λάδι καρύδας είναι ένα από τα αγαπημένα μας προϊόντα εξαιτίας των πολλών ευεργετικών ιδιοτήτων του στο χώρο της ομορφιάς και της περιποίησης. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε και λιπαρά οξέα, που σημαίνει, πως έχει αντιοξειδωτική και αντιβακτηριακή δράση. Αν και είναι σχεδόν άοσμο, χάρη στη διακριτική μυρωδιά, χαρίζει στο δέρμα βελούδινη υφή και αίσθηση φρεσκάδας που αναδεικνύεται όλη την ημέρα.

Λάδι με άρωμα μάνγκο
Για εσάς που επιθυμείτε να δώσετε μια εξωτική νότα στο καλοκαίρι σας, τότε αυτή η μυρωδιά είναι η καταλληλότερη που θα μπορούσατε να είχατε επιλέξει. Γλυκό και τροπικό, το έλαιο του φρούτου μάνγκο χαρίζει φρεσκάδα και δροσιά σε κάθε σας βήμα, ενώ τονώνει τη διάθεση σας. Προσέξτε όμως την ποσότητα που θα εφαρμόσετε και μην το παρακάνετε. Περιοριστείτε στους καρπούς και πίσω από τα αυτιά.

Λάδι με άρωμα πούδρας
Διακριτικό και παιχνιδιάρικο άρωμα που φέρνει στο νου σας τα παιδικά σας χρόνια, αλλά και τη μυρωδιά ενός μωρού. Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτό; Απλώστε το έλαιο στο σώμα σας μετά το ντους και απολαύστε μια γλυκιά εμπειρία όλη την ημέρα.


Extra tips:
Απλώστε το λάδι στο σώμα σας  μετά το ντους, σε νωπή επιδερμίδα για να τη θρέψετε σε βάθος.
Ρίξτε μερικές σταγόνες από το λάδι στις παλάμες σας και αφού τις τρίψετε, περάστε τα χέρια σας ανάμεσα από τα μαλλιά σας. Επειτα χτενίστε τα και θα έχετε ένα λείο αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ