Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Ξεκινά η προετοιμασία του ΠΑΟΚ! Η πρώτη συγκέντρωση

Από νωρίς στα βάσανα μιάς καλοκαιρινής μπαίνουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Από την προσεχή Πέμπτη 22 Ιουνίου ξεκινούν οι προπονήσεις, με αρχικό στάδιο την Θεσσαλονίκη.
Πιο αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ έχει ως εξής:
"Η βασική εκκρεμότητα που αφορούσε τον προπονητή τακτοποιήθηκε με την έλευση του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς κι έτσι τίθεται σε λειτουργία ο σχεδιασμός του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη.

Η πρώτη (κλειστή για κόσμο και ΜΜΕ) συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουνίου, στις 19:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Το πρωί της ίδιας μέρας οι παίκτες του Δικεφάλου θα ξεκινήσουν την διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων χωρισμένοι σε γκρουπ.

Από την πρώτη συγκέντρωση θα απουσιάζουν οι διεθνείς ( Δεληγιαννίδης, Κουλούρης, Κάτσε, Τσίμιροτ, Πρίγιοβιτς, Σάκχοφ, Ουάρντα) που θα ενσωματωθούν στο πρόγραμμα στις 27.06, αλλά και οι Μάτος, Ενρίκε οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει άδεια να επιστρέψουν από τη Βραζιλία στις 24.06.

Ο ΠΑΟΚ θα παραμείνει και θα προπονείται στη Νέα Μεσημβρία ως τις 02.06 οπότε αναχωρεί για το Χορστ της Ολλανδίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ