Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Αγριος καυγάς ζευγαριού καταλήγει σε άσχημο ξυλοδαρμό της γυναίκας (βίντεο)

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
O καυγάς εξαγρίωσε την κοπέλα, η οποία για άγνωστους λόγους ξεκίνησε να ρίχνει σφαλιάρες και κλωτσιές στον σύντροφό της, ο οποίος όμως δεν έμεινε για πολύ ακόμα άπραγος...

Το βίντεο έχει γυριστεί από παράθυρο ενός παρακείμενου κτιρίου στο Εκατερίνενμπουργκ της Ρωσίας πριν από 5 μήνες. Το βίντεο ξεκινάει με το ζευγάρι να στέκεται μπροστά από το όχημά τους, όπου καθίσταται εμφανές ότι λογομαχούν, ωστόσο τα συναισθήματά τους είναι ανάμεικτα, καθώς παρά την ένταση ανταλλάσουν κάποια φιλιά και αγκαλιές, εν μέσω ύβρεων και ουρλιαχτών. Ωστόσο, όταν η κοπέλα αρχίζει να χτυπάει το φίλο της με σφαλιάρες και έπειτα με κλωτσιές το πράγμα παίρνει άλλη τροπή...

Ο γιγαντόσωμος άντρας ξαφνικά εξοργίζεται όταν η κοπέλα επιχειρεί να φύγει με το αυτοκίνητό της. Τότε της κλείνει απότομα την πόρτα του οχήματός της ενώ της ρίχνει και μια πρώτη δυνατή γροθιά στο πρόσωπό της. Εκείνη σοκαρισμένη, εντούτοις στέκεται στα πόδια της. Τότε εκείνος συνεχίζει ανεξέλεγκτος να την σφυροκοπά με γροθιές μέχρι που η κοπέλα σωριάζεται αιμόφυρτη και σχεδόν αναίσθητη στο έδαφος.

Μια περαστική γυναίκα προσπαθεί να απομακρύνει τον άντρα, ενώ προσπαθεί παράλληλα να δει αν η κοπέλα είναι καλά, ωστόσο εκείνος σηκώνει τη πεσμένη φίλη του τραβώντας την από τα ρούχα της από το έδαφος αλλά την γκρεμίζει ξανά στο έδαφος.

Στη συνέχεια, η περαστική γυναίκα απομακρύνεται με ένα τηλέφωνο κινητό ανά χείρας, προφανώς σε μια προσπάθεια να ειδοποιήσει τις αρχές, ωστόσο εκείνος την παίρνει από πίσω και την ταρακουνά με βία.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ