Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Τι νταλκά έχουν οι θεσμοί με τα διόδια στην Εγνατία οδό;


  • Οι θεσμοί πιέζουν και μάλιστα πολύ σθεναρά, είπε στη Βουλή η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, να εξαιρεθεί η Εγνατία οδός από την εφαρμογή του αναλογικού συστήματος διοδίων, έως το τέλος του 2018, στους αυτοκινητόδρομους της Ελλάδας! Δεν μπορώ να καταλάβω, καρντάσια, τι νταλκά έχουν οι θεσμοί με την Εγνατία οδό και πιέζουν (σθεναρά) να εξαιρεθεί από τα αναλογικά διόδια;
  • Αλλά και οι δικοί μας κυβερνώντες, δεν εξηγούν στον κόσμο, γιατί πρέπει να εξαιρεθεί η Εγνατία οδός. Θέλουν να εξαιρεθεί, γιατί είναι η «πύλη εισόδου» των φορτηγών και των εμπορευμάτων από τις βαλκανικές χώρες και την ενδοχώρα της υπόλοιπης Ευρώπης; Θέλουν να εξαιρεθεί, για να πληρώνουν οι ξένοι φορτηγατζήδες διόδια; Ποιος είναι ο λόγος, γιατί μπορεί και να συμφωνήσουμε. Όμως, σιωπή. Κανένας δεν μιλάει ξεκάθαρα και με ντομπροσύνη.
  • Οι ντόπιοι πολιτικοί ρίχνουν το μπαλάκι στους θεσμούς και οι θεσμοί κάνουν… τους Κινέζους!
  • Δεν μπορεί, καρντάσια, για κάθε απόφαση των κυβερνώντων μας, οι κακοί να είναι, πάντα, οι θεσμοί. Αν είναι έτσι, αυτό που βιώνουμε είναι τυραννία και όχι επιτροπεία. Δεν έχει σκοπό να βγει η χώρα από το (βαθύ) «πηγάδι» της κρίσης, αλλά να «σαπίσει» μέσα σ’ αυτό! Αν μας δανείζουν για να υπηρετούμε τις επιθυμίες τους, τότε πρέπει να σταματήσουμε να παίρνουμε τα λεφτά και να κοιτάξουμε να συμμαζέψουμε το σπίτι μας. Πριν το ισοπεδώσουν οι δανειστές. Και στο τέλος, θα μείνουμε χωρίς σπίτι και θα χρωστάμε στους διεθνείς τοκογλύφους!
  • Δεν είναι η πρώτη φορά, που η σημερινή κυβέρνηση και αυτοί που την εκπροσωπούν σε τοπικό επίπεδο, αναφέρομαι στους τρεις βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., οι οποίοι κάθε άλλο παρά εκπρόσωποι του Καβαλιώτικου λαού δεν είναι με τη στάση που τηρούν, «θολώνουν τα νερά» και αποφεύγουν να πάρουν την ευθύνη για τις αποφάσεις. Το ίδιο «έργο» ζήσαμε και στην προσφυγική κρίση.
  • Γι’ αυτό, η Δήμητρα δεν πρέπει να εκπλήσσεται και να αιφνιδιάζεται, αλλά να είναι προετοιμασμένη να αντιδράσει.

Μας κοινοποιήθηκε από k-tipos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ