Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Με καταλήψεις και απεργία διαρκείας προειδοποιούν οι συμβασιούχοι

Δεν είχε τελικά αποτέλεσμα η συνάντηση της αντιπροσωπείας των συμβασιούχων με ανθρώπους από την πολιτική ηγεσία.

Σύμφωνα με όσα τόνισε ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, εξερχόμενος από τη Βουλή, βλέποντας ότι δεν ικανοποιήθηκαν από όσα άκουσαν, οι εργαζόμενοι στους δήμους προτίθενται να συνεχίσουν τη διαμαρτυρία τους με καταλήψεις και απεργία διαρκείας.

«Συναντηθήκαμε με τον αντιπρόεδρο της Βουλής και ήταν… άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Δεν φταίνε σε τίποτα, θα δούνε τι θα κάνουν, τα ίδια και τα ίδια… Η μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση σε όλη τη χώρα μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι τέλους. Εάν νομίζει η κυβέρνηση ότι με τα χημικά, τα δακρυγόνα και τις δυνάμεις καταστολής, θα χτυπήσει τη δύναμη της Ομοσπονδίας και τους εργαζόμενους, της λέμε “θα μας βρείτε στον δρόμο”, από σήμερα κιόλας.

Η κυβέρνηση της Αριστεράς έστειλε στο νοσοκομείο πέντε εργαζόμενους βαριά τραυματισμένους. Να τους χαίρονται τέτοιους αριστερούς βουλευτές. Θα πάρουμε απόφαση το μεσημέρι στην Εκτελεστικής Επιτροπή. Η άποψή, είναι ότι νομίζω πως όλοι θα το κάνουμε, είναι από σήμερα να σκληρύνει ο αγώνας. Με συνεχιζόμενο κλείσιμο σε όλα τα γκαράζ με καταλήψεις σε όλους τους χώρους και σε όλες τις χωματερές της χώρας. Κανένα αμάξι δεν θα επιτρέψουμε να μπει στις χωματερές και ας μας πάνε στον εισαγγελέα. Συνηθισμένοι είμαστε! Καλόν αγώνα», ήταν τα λόγια του προέδρου της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ