Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Πατέρας ή γιος στο ΠΑΟΚ;

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομά του έρχεται στο προσκήνιο του ΠΑΟΚ για το πόστο του προπονητή. Και πάλι, όμως, λέγεται ότι εισέπραξε «όχι» από αυτόν. Ο λόγος για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η ρώσικη ιστοσελίδα «sovsport.ru», η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατέθεσε πρόταση στον έμπειρο τεχνικό, την οποία και απέρριψε. Ο λόγος; Λέγεται ότι του προσφέρθηκαν τα μισά χρήματα από εκείνα που ο ίδιος επιθυμεί.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ φέρεται να έκανε πρόταση στον Λουτσέσκου ύψους 1,75 εκατ. ευρώ, την ώρα που εκείνος αξιώνει ένα πόσο της τάξεως των 3.5 εκατ. ευρώ.  Οι Ρώσοι, μάλιστα, υποστηρίζουν ότι για τον ίδιο λόγο δεν προχώρησαν και οι διαπραγματεύσεις του με την Κόνιασπορ.

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος και για τον γιο του, Ράζβαν Λουτσέσκου, που επίσης «παίζει» έντονα για τον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες.

Πάντως, το επώνυμο Λουτσέσκου είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα απασχολήσει τον «δικέφαλο» του Βορρά αρκετά αυτό το καλοκαίρι, τουλάχιστον μέχρι να καταλήξει στον άνθρωπο που θα αναλάβει την τεχνική του ηγεσία, καθώς ο Λούμπος Μίχελ διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την οικογένεια και κυρίως με τον 72χρονο Μιρτσέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ