Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Γιατί δεν πρέπει να τρυπάτε το κρέας με το πηρούνι

Συχνά για να διαπιστώσουμε αν το κρέας που μαγειρεύουμε στην κατσαρόλα έχει ψηθεί, χρησιμοποιούμε ένα πιρούνι και το τρυπάμε για να δούμε αν είναι έτοιμο.

Η μαγειρική αυτή συνήθεια ωστόσο έχει ως αποτέλεσμα το κρέας να χάνει τα υγρά του.

Ο σωστός τρόπος, για να μη χάσει το κρέας τα πολύτιμα υγρά του, είναι να το πιέσετε με το πίσω μέρος ενός κουταλιού. Αν βρείτε αντίσταση και δείτε σταγόνες στην επιφάνεια του κρέατος, τότε έχει ψηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ