Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Έξυπνο` σπίτι στο πι & φι!

Ένα αναβαθμισμένο τεχνολογικά σπίτι προσφέρει στον ιδιοκτήτη περισσότερη άνεση και καλύτερο επίπεδο ζωής. Με το κινητό μπορείς να ελέγχεις όλο το σπίτι! Δες τώρα τους έξυπνος αυτοματισμούς που θα σου λύσουν τα χέρια!

  • Υπάρχει πλέον η τεχνολογία ώστε οι αυτοματισμοί να καλύπτουν όλες τις ανάγκες μια κατοικίας προσφέροντας μας περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Πατώντας ένα κουμπί μπορείς να δώσεις εντολή στο φούρνο σου!
Με την άνθιση της τεχνολογίας σε όλους τους τομείς υπάρχει πλέον η δυνατότητα για κάθε σπίτι αλλά και χώρο γενικότερα να γίνουν τέτοιες εγκαταστάσεις για να αυτοματοποιήσουν ακόμα περισσότερο της λειτουργίες του, λύνοντας μας τα χέρια, προσφέροντας μας περισσότερο ελεύθερο χρόνο και ανεβάζοντας το επίπεδο της καθημερινότητάς μας.

Με το πάτημα ενός κουμπιού στο κινητό σου, μπορείς κάθε μέρα γυρνώντας από την δουλειά να έχεις έτοιμο το ταψί με το παστίτσιο που έβαλες στο φούρνο το πρωί. Μπορείς να ρυθμίζεις στους πόσους βαθμούς και για πόση ώρα θα δουλέψει ο φούρνος.

  • Μια έξυπνη κατοικία “ενημερώνει”  για την κατάσταση λειτουργίας της και οι αυτοματισμοί προσφέρουν αυξημένη ασφάλεια.
Τι ανάγκες καλύπτει μια κατοικία με αυτοματοποιημένες λειτουργίες;
- Μπορεί να ενημερώνει  για την κατάσταση της «υγείας» της κατοικίας, όπως για παράδειγμα για το αν λειτουργεί σωστά η ψύξη, η θέρμανση, αν υπάρχει κάποια διαρροή νερού.
- Προσφέρει αυξημένη ασφάλεια. Για παράδειγμα όταν γυρίζετε από την εργασία σας το βράδυ, να είναι ενεργοποιημένος ο φωτισμός ασφαλείας έτσι ώστε να μην είναι σκοτάδι και αισθάνεστε ανασφάλεια.

  • Μπορείς να ελέγχεις την κατοικία από όπου κι αν βρίσκεσαι και να εκμεταλλευτείς τις ώρες του οικονομικού ρεύματος.
- Παρέχει επιπλέον άνεση.  Η νέα κατοικία μπορεί με ένα πλήκτρο που γράφει «Φεύγω Σπιτάκι μου» να ενεργοποιεί την Εξομοίωση Παρουσίας, θα κλείσουν τα ρολά όταν πρέπει, θα οπλίσει το σύστημα ασφαλείας, τα πλυντήρια θα λειτουργήσουν όταν θα είναι οικονομικό το ρεύμα.
- Έχει τη δυνατότητα να ελέγχεται από οπουδήποτε στον κόσμο. Με μια smart device έχετε τον απόλυτο έλεγχο της οικίας σας όπου στον κόσμο και αν βρίσκεστε.    
- Παραδίδει μία ενισχυμένη αισθητηριακή ψυχαγωγική εμπειρία. Για παράδειγμα, ως εμπειρία φωτισμού αντί για ένα φωτιστικό που κρέμεται στο κέντρο των δωματίων/χώρων θα είχαμε έναν πιο έγχρωμο δυναμικό φωτισμό που να αλλάζει το χαρακτήρα των χώρων ανάλογα με την διάθεσή μας, αλλά και σύμφωνα με το  τι κάνουμε στο δωμάτιο που είμαστε.
- Τέλος, είναι επεκτάσιμη, σύμφωνα με τις οικονομικές μας δυνατότητες. Δηλαδή είναι δυνατόν να προστεθεί η τεχνολογία που θέλουμε, την στιγμή που την θέλουμε.

  • Υπάρχει ακόμη η δυνατότητα να ελέγχεις τη θέρμανση και τον κλιματισμό από το κινητό σου!
Πριν πας στο σπίτι, με το κινητό σου μπορείς να στείλεις εντολή μέσω internet στον έξυπνο θερμοστάτη ή στο high tech κλιματιστικό σου και να έχουν ήδη πιάσει την τέλεια θερμοκρασία πριν ανοίξεις την πόρτα. Δεν χρειάζεται πλέον να περιμένεις ένα μισάωρο μέχρι να γίνει η θερμοκρασία του σπιτιού υποφερτή.

Τι αυτοματισμούς έχεις στο σπίτι σου;
Διευκολύνουν την ζωή σου και την τσέπη σου;


Μας κοινοποιήθηκε από το 4green.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ