Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Η κόρη της Μαλβίνας Κάραλη Μελίτα, συγκινεί με το μήνυμα για την μητέρα της που έφυγε σαν σήμερα!

Σαν σήμερα πριν 15 χρόνια έφυγε από τη ζωή η Μαλβίνα Κάραλη. Ένα λαμπρό καλλιεργημένο μυαλό με ιδιαίτερες ικανότητες και μοναδικό ταλέντο. Πολλοί μάλιστα λένε πως η δημοσιογραφία δεν είναι ποτέ η ίδια μετά το θάνατο της Μαλβίνας.

Έλειψε από την Ελλάδα αλλά κυρίως έλειψε και λείπει από τους δικούς της ανθρώπους, αυτούς που την αγάπησαν και φυσικά τα παιδιά της! Η κόρη της Μελίτα με λίγες αλλά ουσιαστικές λέξεις και μια φωτογραφία της στο instagram έδειξε πόσο πολύ της λείπει η μητέρα της! "5.475 μέρες / έτη φωτός, χωρίς" έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της, μετρώντας τις μέρες που λείπει η Μαλβίνα!

Η Μελίτα συγκλόνισε γράφοντας με τον δικό της μοναδικό τρόπο ένα κείμενο για την μητέρα της και τη σχέση τους, το 2011 στη LIFO. "Διάβασε ένα απόσπασμα : Της αρέσουν οι λεμονιές, τα τακτοποιημένα συρτάρια, τα κλειστά παραθυρόφυλλα, να περπατάει ξυπόλητη στο σπίτι χειμώνα-καλοκαίρι. Της αρέσουν οι γάμοι, να γελάει, να μιλάει με τον εαυτό της την ώρα που μαγειρεύει. Δεν της αρέσουν οι αποτυχίες. Φοβάται τις αρρώστιες, την κανονικότητα, τις δυσάρεστες συζητήσεις"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ