Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Φλερτάρει με Πέδρο Μέντες ο ΠΑΟΚ

Ο «Δικέφαλος» έχει δείξει ενδιαφέρον και έχει κοιτάξει την περίπτωση του 26χρονου κεντρικού αμυντικού της Ρεν, Πέδρο Μέντες, όπως αναφέρουν γαλλικά δημοσιεύματα.

Γεννημένος στο Νοσατέλ της Ελβετίας από Πορτογάλους γονείς, ο Πέδρο Μέντες, ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Σπόρτινγκ, δοκίμασε την τύχη του στη Ρεάλ Β’ πριν επιστρέψει στην Πορτογαλία και φύγει για την Ιταλία και την Πάρμα.

Από το 2015 αγωνίζεται στη γαλλική Ρεν, αλλά όπως αναφέρεται σήμερα, δεν πρόκειται να μείνει και τη νέα περίοδο, με τον ΠΑΟΚ να είναι μια από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Έφτασε να γίνει αρχηγός στην ομάδα από την οποία ο «Δικέφαλος» απέκτησε τον περασμένο Ιανουάριο τον Πέδρο Ενρίκε, ενώ τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 19 παιχνίδια της Ligue 1, αλλά μόλις σε 6 το δεύτερο γύρο και είχε από μία συμμετοχή σε κύπελλο και Λιγκ Καπ.

Ο Μέντες παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019 ενημερώθηκε από τη διοίκηση, ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα για τη νέα χρονιά, με τον ΠΑΟΚ να είναι κοντά στην απόκτησή του, σύμφωνα με τη γαλλική έκδοση του Goal.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ