Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης από τον ισόπεδο κόμβο με την Ε.Ο. Αθηνών- Θεσσαλονίκης ως τον ισόπεδο κόμβο με την Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Αεροδρομίου «Μακεδονία» και τους κλάδους σύνδεσης αυτής θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017 έως την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της υπηρεσίας, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εργασίες:
1) Αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, εργασίες κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης, στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ12 (Αεροδρόμιο- Νέα Μουδανιά) έως τον ανισόπεδο κόμβο Κ5 (Νοσοκομεία Παπαγεωργείου και 424 ΓΣΝΕ) με κατεύθυνση δυτικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 9:00  π.μ. για τις εργασίες με κατεύθυνση προς δυτικά.
2) Αποκατάσταση προστατευτικών σηθαίων, εργασίες κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ5 (Νοσοκομεία «Παπαγεωργίου» και 424 ΓΣΝΕ) ως τον ανισόπεδο κόμβο Κ12 (Αεροδρόμιο- Ν. Μουδανιά) με κατεύθυνση προς ανατολικά και με αποκλεισμό μιας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 6:00 π.μ. για τις εργασίες με κατεύθυνση προς ανατολικά.

Επίσης, από τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017 έως την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017 θα πραγματοποιηθούν επί της οδού Λαγκαδά και τους κλάδους σύνδεσης αυτής οι εξής εργασίες:
1. Κοπή χόρτων και κλαδιών, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός στο οδικό τμήμα μεταξύ της οδού Λεωφόρου Στρατού του Δήμου Παύλου Μελά ως τον ανισόπεδο κόμβο Ωραιοκάστρου με κατεύθυνση προς «Τιτάν» και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης θα είναι στις 8:00 π.μ. για τις εργασίες με κατεύθυνση προς «Τιτάν».
2. Κοπή χόρτων και κλαδιών, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Ωραιοκάστρου ως την οδό Λεωφόρο Στρατού του Δήμου Παύλου Μελά με κατεύθυνση προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 8:00 π.μ. για τις εργασίες με κατεύθυνση προς κέντρο Θεσσαλονίκης.
 Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης  (Α΄ και Β΄), ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ