Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Στο χορό αποφοίτησης των πλουσιόπαιδων: Ελικόπτερα, τζετ, οσκαρικές τουαλέτες και υπερβολή σε όλα

Μπορεί στην χώρα μας ο χορός αποφοίτησης να είναι ένα πάρτι με τους συμμαθητές μας σε κάποιο μαγαζί και τίποτα παραπάνω, αλλά για τους νέους του εξωτερικό είναι το πιο μεγάλο event της χρονιάς... Πόσο μάλλον για τα πλουσιόπαιδα.

Λιμουζίνες, τουαλέτες για κόκκινο χαλί, πανάκριβες σαμπάνιες και πολλά μετρητά είναι μερικά από αυτά που θα έβλεπες αν πήγαινες σε έναν χορό αποφοίτησης στο εξωτερικό.
Μάλιστα μία ομάδα μαθητών από την Αριζόνα κατέκλεισε τα social media από τον δικό τους χορό, βγάζοντας προκλητικές φωτογραφίες.

Με τα κορίτσια να φορούν εκθαμβωτικές τουαλέτες με πολύτιμους λίθους, καυτά σκισίματα και παπούτσια διάσημων οίκων, όπως Gucci και YSL, οι περισσότερες ποζάραν μέσα σε υπερπολυτελείς λιμουζίνες.
Τα αγόρια από την άλλη προτίμησαν να βγάζουν φωτογραφίες με τις πολυτελείς μηχανές και τα αυτοκίνητά τους με τα οποία έκαναν «είσοδο» στον χορό της αποφοίτησης.

Με ένα ζευγάρι να πηγαίνει στο πάρτι ακόμη και με την «άμαξα της σταχτοπούτας» και άλλοι με... καμήλα ή με ιδιωτικό ελικόπτερο, φαίνεται πως το μέσο μεταφοράς παίζει εν τέλει σημαντικό ρόλο γι΄αυτούς.
Ακόμη, δεν έλειψαν και οι υπερβολές, με τους νέους να δείχνουν στην κάμερα τα μερικά χιλιάδες δολάριά τους και άλλους να τα πετάνε προκλητικά στο πάτωμα.
Τέλος, σύμφωνα με την Daily Mail το «φαινόμενο» με τους πανάκριβους χορούς αποφοίτησης δεν είναι καινούργιο, μιας και ένας γονιός θα πρέπει να δώσει στην κόρη του τουλάχιστον 255 ευρώ για να είναι υπέρλαμπρη εκείνη την βραδιά.
Το σπρέι μαυρίσματος, το φόρεμα, η μεταφορά, τα αξεσουάρ, τα κοσμήματα, οι τσάντες, τα μαλλιά καθώς και τα έξοδα εκεί και για τον φωτογράφο είναι σίγουρα από τα κυρίως έξοδα που έχουν να καλύψουν οι γονείς για τον χορό αποφοίτησης του παιδιού τους... τώρα για τα πλουσιόπαιδα, σίγουρα το κόστος ανεβαίνει κατά πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ