Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Τέλεια, απαλά πόδια μετά το ξύρισμα

Διατήρησε τα πόδια σου απαλά και λαμπερά ακόμη και μετά το ξύρισμα ακολουθώντας τις τέσσερις χρήσιμες συμβουλές που ακολουθούν.

Χρησιμοποίησε τζελ ξυρίσματος: Το τζελ ξυρίσματος είναι ιδανικό για να ενυδατώσει και να μαλακώσει την περιοχή που θέλεις πριν το ξύρισμα και κυρίως να γίνει σωστά η δουλειά. Έτσι το ξυράφι γλιστράει εύκολα και ανακόπτεις την πορεία των ανεπιθύμητων τριχών!

Ακολούθησε τη σωστή κατεύθυνση: Ξυρίζεις προς την κατεύθυνση που βγαίνουν οι τρίχες σου με κινήσεις προς τα κάτω όχι προς τα επάνω που είναι και ο πρώτος τρόπος που μαθαίνουμε. Η βασική διαφορά είναι πως αν ξυρίζεις τις τρίχες προς την κατεύθυνση που βγαίνουν τότε ελαχιστοποιείς την πιθανότητα να γυρίσει η τρίχα προς τα μέσα έτσι ώστε να αυξάνεται η τριχοφυΐα.

Κάνε απολέπιση: Βοηθάει στο να μαλακώσεις το ξηρό δέρμα και συμβάλει σημαντικά στο να μην αυξηθεί η τριχοφυΐα σου. Η λούφα είναι ιδανική για απολέπιση αλλά και ένα απαλό body scrub για να μαλακώσει η επιδερμίδα σου στο φουλ.

Ενυδάτωση: Η ενυδάτωση παίζει τεράστιο ρόλο επίσης στην ανάπτυξη της τριχοφυΐας οπότε όσο πιο περιποιημένο έχεις το δέρμα σου τόσο το καλύτερο και για τις ανεπιθύμητες τριχούλες που αρχίζουν σιγά-σιγά να αραιώνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ