Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Η ΕΠΟ πέρασε τις αλλαγές στο καταστατικό της!

Με 149 "ΝΑΙ" και 32 "ΟΧΙ", η ΕΠΟ πέρασε τις αλλαγές στο Καταστατικό της ΕΠΟ, ώστε να αποφευχθεί κάθε περίπτωση για GREXIT

Στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, έγινε σαφές από UEFA και FIFA ότι πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές στο καταστατικό της για να μην επανέλθει η περίπτωση του GREXIT.

Ετσι παρουσία των εκπροσώπων των UEFA και FIFA ψηφίστηκε με 149 «ΝΑΙ» και 32 «ΟΧΙ» η τροποποίηση που έπρεπε ώστε να ανοίξει ο δρόμος και α πάμε σε εκλογές στα τέλη Ιουλίου, ώστε να υπάρξει αιρετή διοίκηση και να ολοληρωθεί η θητεία της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής.

Δέκα ΕΠΣ ψήφισαν κατά, ενώ η Μεσσηνία είχε διάσπαση στις ψήφους τις. Από 'κει και πέρα, όλες οι ομάδες της Super League ψήφισαν «ΝΑΙ», το ίδιο και οι εκπρόσωποι της Football League, όπως και η πλειοψηφία των Ενώσεων που συμμετείχαν στην Γενική Συνέλευση.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
"Το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλάζει σελίδα. Η ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί παρά να εκφράσει την απόλυτη ικανοποίησή της για την ανταπόκριση που βρήκε από τις διεθνείς συνομοσπονδίες, καθώς και για την εξαιρετική συνεργασία των εθνικών οργάνων του ποδοσφαίρου που αντιλήφθηκαν την κρισιμότητα της κατάστασης. Περνάμε πλέον στην εποχή της διαφάνειας, της λογοδοσίας και της χρηστής διακυβέρνησης. Πάντα στο πλαίσιο του νόμου και των καταστατικών διατάξεων της FIFA  και της UEFA".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ