Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

Λουκάνικα με μπίρα

Χοιρινά λουκάνικα με μπίρα: Διαχρονική αξία!

Υλικά
  • 6 λουκάνικα χοιρινά ολόκληρα ή σε φέτες αν προτιμάτε
  • 1 ποτήρι μπίρα
  • 2 κουτ. σούπας μουστάρδα
  • 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι μεγάλο, σε ροδέλες

Διαδικασία
Ζεσταίνετε σε τηγάνι μία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και ψήνετε τα λουκάνικα μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα και από τις δύο πλευρές. Τα βάζετε στην άκρη σε ένα πιάτο.
Προσθέτετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και τα κρεμμύδια. Σοτάρετε τα κρεμμύδια μέχρι να γίνουν χρυσά, χωρίς να μαυρίσουν.
Προσθέτετε τα λουκάνικα, τη μουστάρδα και την μπίρα και μαγειρεύετε σε μέτρια φωτιά για 12 έως 15 λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα τους. Σερβίρετε αμέσως και συνοδεύετε με πατάτες τηγανητές, καλό ψωμί και πράσινη σαλάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ