Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

Bild για τη… γραβάτα του Καμμένου: Ίσως ήταν πρόταση για τον Τσίπρα (που τον ήπιε!)

Ξεπέρασε τα στενά σύνορα της Ελλάδας το tweet που ανέβηκε στον λογαριασμό του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου και έδειχνε μια γραβάτα με… χαρούμενα πέη. Η φωτογραφία ανέβηκε λίγο αφού τελείωσε το Eurogroup αλλά ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων την είδε και την κατέβασε αμέσως.

Αλλά το "κακό" είχε γίνει και όλοι σήμερα μιλούν για τη γραβάτα με τους χαρούμενους φαλλούς. Ακόμη και η Bild. Τέτοιο θέμα άλλωστε για μια τέτοια εφημερίδα είναι βούτυρο στο ψωμί της.

Στο ρεπορτάζ της για το Eurogroup, η γερμανική εφημερίδα κάνει ειδική αναφορά στο tweet που ανέβηκε και… κατέβηκε σε χρόνο dt από τον λογαριασμό του υπουργού Άμυνας.

«Περίεργο: Λίγα λεπτά μετά τη συμφωνία, ο Έλληνας υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος ανέβασε μια φωτογραφία μιας κόκκινης γραβάτας με ζωγραφισμένα πέη. Γρήγορα κατέβασε το tweet λέγοντας πως η κόρη του (σ.σ. λάθος της εφημερίδας, ο κ. Καμμένος έγραψε ότι ο γιος του ανέβασε τη φωτογραφία) είχε το κινητό του», γράφει η Bild.Και αφού βάζει screenshot από το tweet, συνεχίζει: «Προήλθε το tweet από τον ίδιο τον υπουργό; Γιατί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε ανακοινώσει ότι θα φορέσει γραβάτα όταν επιτευχθεί συμφωνία (σ.σ. για το χρέος). Ο επικεφαλής της ελληνικής κυβέρνησης δεν συνηθίζει να φοράει (γραβάτα). Ίσως το tweet να ήταν μια πρόταση του Καμμένου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ