Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος της μουσικής της δεκαετίας του '60 Νίκος Αντωνιάδης

Πέθανε στα 72 του χρόνια ο θρύλος της μουσικής της δεκαετίας του '60 Νίκος Αντωνιάδης μέλος του γνωστού συγκροτήματος Strangers. Tην δυσάρεστη είδηση μετέδωσε μέσω facebook ο γαμπρός του αλλά και οι φίλοι του που τον αποχαιρέτησαν για πάντα.

Ο Νίκος Αντωνιάδης πέθανε από νόσο των πνευμόνων σε νοσοκομείο στο Κεντάκυ των Η.Π.Α όπου ζει ο γιος του. Ο ίδιος ζούσε για πολλά χρόνια στη Φλόριντα.

Ο Νίκος Αντωνιάδης με τη χαρακτηριστική λεπτή φωνή του, θα μείνει με τα τραγούδια του για πάντα το πιο τρυφερό μουσικ'π ταξίδι της δεκαετίας του 60. Από τη δεκαετία του '60 με τους μελωδικούς STRANGERS, στη συνέχεια στους RASCALS και στη δεκαετία του '70 με τους MAD που απέσπασαν το 1972 ανάμεσα σε μεγάλα ονόματα της διεθνούς ποπ με το τραγούδι "Άνθρωπε" το πρώτο βραβείο τραγουδιού για την ΕΙΡΗΝΗ στον παγκόσμιο διαγωνισμό της UNESCO...

Μεγάλες επιτυχίες των STRANGERS που θα μείνουν για πάντα, ήταν: "Το Ραντεβού", "Τα δάκρυα", "Επιστροφή", "Μεσ' τη σιωπή", "Στοργή", "Για μιαν ελπίδα", "Τα κλειδιά", "Το αστέρι"

Άκουσε το ραντεβού σε μουσική και στίχους του Νίκου Αντωνιάδη

"Kαλό ταξίδι Νίκο. Δεν ήσουν απλά ο πεθερός μου αλλά ο καλύτερος φίλος μου. Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον πόνο αλλά είμαι σίγουρος και αυτό με ηρεμεί λίγο ότι θα είσαι τακτοποιημένος και ευτυχισμένος εκεί που πας" έγραψε ο γαμπρός του στο προφίλ του στο facebook.







Ο Νίκος Αντωνιάδης με τον γαμπρό του σε πρόσφατη φωτογραφία





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ