Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Η Καβάλα πετάει και πλέει… στους ρυθμούς του 6ου Air Sea Show & Pageo Flying Day

Ανοίγει και πάλι τα… φτερά της από αύριο η μοναδική διοργάνωση στην Ελλάδα που φιλοξενεί αεροπορικές και ναυτικές επιδείξεις με ελεύθερη είσοδο. Το κόκπιτ του 6ου Kavala AirSea Show Pageo Flying Day – μετά και τη σημερινή πρόβα τζενεράλε- είναι πανέτοιμο για να πατήσει start.

Από την πρώτη διοργάνωση, το 2011, οι μόνες σταθερές της διοργάνωσης είναι δύο:
1. Το κεντρικό σύνθημα που είναι το «Σηκώνουμε το κεφάλι ψηλά» και
2. Ο ζήλος των διοργανωτών να ανεβάζει το πήχη κάθε φορά και ψηλότερα.

Έτσι και φέτος, η Καβάλα έχει ντυθεί στα χρώματα της 6ης διοργάνωσης φιλοξενώντας χιλιάδες επισκέπτες από το εσωτερικό και το εξωτερικό που έρχονται για απολαύσεις τις μοναδικές… ζωγραφιές στον αέρα αλλά και στο νερό μπροστά στο λιμάνι της πόλης. Πληρώματα από το εξωτερικό, πιλότοι, τεχνικοί, δυνάμεις υποστήριξης, συνεπείς στο ραντεβού τους από αύριο δίνουν μια διήμερη ξεχωριστή παράσταση.

Όπως δηλώσει ο Γενικός Διευθυντής της διοργάνωσης, Σμήναρχος (Ι) ε.α. Παναγιώτης Γεωργιάδης «είμαστε ευτυχείς γιατί οι καρποί της προσπάθειας τόσων πολλών που υποστηρίζουν το Air Sea Show της Καβάλας φαίνονται πια. Τηρώντας αυστηρά τους διεθνείς κανόνες ασφαλείας είμαστε περήφανοι που η διοργάνωση της Καβάλας έχει μπει στο Παγκόσμιο καλεντάρι των αντίστοιχων, shows. Δεν έχουμε τίποτα να ζηλέψουμε, παρά μονάχα να κάνουμε πράξη το σύνθημα «Σηκώνουμε το κεφάλι ψηλά».

Εκτός των επιδείξεων το διήμερο 1 και 2 Ιουλίου στο πλαίσιο της διοργάνωσης πραγματοποιούνται σειρά παράλληλων δράσεων και εκδηλώσεων με την έκθεση των αερομοντελιστών να ξεχωρίζει.

Αναλυτικά το πρόγραμμα, οι συμμετοχές και μοναδικά βίντεο στην ηλεκτρονική διεύθυνση της διοργάνωσης https://kavala-airshow.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ