Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Μια μοναδική συναυλία στη Θεσσαλονίκη από το Ωδείο Άνω Πόλης για περιορισμένο αριθμό θεατών, με ελεύθερη είσοδο

Το αναστηλωμένο Βυζαντινό Λουτρό της Θεσσαλονίκης θα φιλοξενήσει μία ακόμα ξεχωριστή συναυλία του Ωδείου Άνω Πόλης σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης για περιορισμένο αριθμό θεατών, με ελεύθερη είσοδο.

Πρόκειται για εαρινή συναυλία Μουσικής Δωματίου με έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών και συγκεκριμένα των L. Spohr, Fr. Schubert, G. Meyerbeer, A. Piazzolla, και Μ. Χατζιδάκι. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 27 Μαΐου 2017, στις 8 μμ. με φυσικό σκηνικό τον ατμοσφαιρικό εσωτερικό χώρο του μνημείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Βυζαντινό Λουτρό της Θεσσαλονίκης (Θεοτοκοπούλου17) είναι ένα ακόμη μνημείο της UNESCO, από τα ελάχιστα εναπομείναντα κοσμικά κτίσματα του Βυζαντίου. Το αναστηλωμένο Βυζαντινό λουτρό αποτελεί επισκέψιμο προορισμό και είναι ανάμεσα στα 14 κορυφαία μνημεία της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.

· Συντελεστές της συναυλίας είναι οι καθηγητές του Ωδείου Άνω Πόλης Χρήστος Γραονίδης κλαρινέτο, Μιρέλλα Λύκα σοπράνο και Νίκη Παπαγερούδη πιάνο, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του διευθυντή του Ωδείου, αρχιμουσικού Παναγιώτη Διαμαντή.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι κρατήσεις θα γίνονται τηλεφωνικώς στο τηλέφωνο 6942.591084 τις ώρες από 18.00 έως 20.00.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ