Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΘΕΜΕΛΙΩΤΗ ΤΟΥ Γ.Ν. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Συλλυπητήριο μήνυμα της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Παπαγεωργίου και του Ιδρύματος Παπαγεωργίου για το θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος είχε θεμελιώσει το Νοσοκομείο, στις 12 Σεπτεμβρίου 1993, ως Πρωθυπουργός.

Δείτε και δυο φωτογραφίες από την επίσκεψη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στο Γ.Ν. Παπαγεωργίου, στις 12 Δεκεμβρίου 2005, κατά την οποία ο ίδιος είχε εκφράσει την απόλυτη ικανοποίησή του αλλά και τη μεγάλη του χαρά για την κατάσταση που είχε διαπιστώσει, ιδίοις όμμασι, στο Νοσοκομείο.

Στην επίσκεψη αυτή, συνοδευόταν από τον υπουργό Μακεδονίας- Θράκης Νίκο Τσιαρτσιώνη, τον βουλευτή Ν.Δ. Κώστα Κιλτίδη, τον πρόεδρο της Β΄ ΔΥΠΕ Κεντρικής Μακεδονίας Δημήτρη Βαρτζόπουλο και κομματικά στελέχη.

Στο Γ.Ν. Παπαγεωργίου τον είχαν υποδεχτεί ο δωρητής και πρόεδρος του Νοσοκομείου Νίκος Παπαγεωργίου, ο τότε πρόεδρος του Ιδρύματος Παπαγεωργίου Βασίλης Παπάς, ο τότε γενικός διευθυντής του Νοσοκομείου Γιώργος Χριστόπουλος, μέλη του Δ.Σ., ο τότε νομικός σύμβουλος δήμαρχος Πανοράματος Ιγνάτιος Καϊτετζίδης, ο τότε πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ καθηγητής Γιάννης Μπόντης, διυεθυντές κλινικών, εκπρόσωποι των εργαζομένων, πλήθος στελεχών του Νοσοκομείου, καθώς και πολίτες οι οποίοι παρευρίσκοντο στην είσοδο και έσπευσαν να χαιρετήσουν τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ