Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Η συγκινητική συνάντηση της Μελάνια Τραμπ με το μικρό Ελληνόπουλο που νοσηλεύεται στη Ρώμη

Μία συγκινητική εξέλιξη είχε το ταξίδι της Πρώτης Κυρίας Μελάνια Τραμπ στην Ευρώπη.

Σε αυτή εμπλέκεται και ένα αγόρι μόλις τριών ετών από την Ελλάδα, ο μικρός Δημήτρης, ο οποίος όπως γράφει η Espresso τα Χριστούγεννα μεταφέρθηκε με C-130 στην Ρώμη για να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Bambino Gesu περιμένοντας να βρεθεί μόσχευμα καρδιάς.

Στο ίδιο νοσοκομείο βρέθηκε την περασμένη Τετάρτη 24 Μαΐου και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στη Ρώμη. Στο Bambino Gesu, η Μελάνια Τραμπ συνομίλησε με τα παιδιά, ζωγράφισε μαζί τους και τους διάβασε παραμύθια. Εκεί γνώρισε και τον μικρό Δημήτρη με τον οποία η συνάντηση, όπως γράφει η Corriere della Sera, η συνάντηση ήταν ξεχωριστή. Αυτό επιβεβαίωσαν και μέλη της συνοδείας της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, τα οποία μιλώντας στο CBS δήλωσαν ότι ένιωσε ότι ανέπτυξε έναν ιδιαίτερο δεσμό με τον μικρό Έλληνα τον οποίο επισκέφθηκε στο δωμάτιό του που είναι σε ξεχωριστή πτέρυγα και του κράτησε το χέρι.



Λίγες ώρες μετά τη συνάντηση του μικρού Δημήτρη με την Πρώτη Κυρία, μία ευχάριστη είδηση περίμενε τους πάντες, καθώς είχε βρεθεί μόσχευμα τον τρίχρονο αγόρι.

Η ίδια η Μελάνια Τραμπ πανηγύρισε για τα νέα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της Πρώτης Κυρίας στο Twitter ανεβάζοντας και τη φωτογραφία στην οποία φαίνεται να του κρατάει το χέρι. «Υπέροχα νέα μετά την επίσκεψη στο Bambino Gesu στη Ρώμη! Ένα μικρό αγόρι που επισκέφτηκα σήμερα και περίμενε για μόσχευμα καρδιάς θα λάβει ένα!», έγραψε η Μελάνια Τραμπ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ