Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Τελικός κυπέλλου μπάσκετ: Τέσσερις ταυτοποιήσεις οπαδών

Οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης προχώρησαν στην ταυτοποίηση ακόμη τεσσάρων οπαδών που πήραν μέρος στα επεισόδια που έγιναν στον τελικό Κυπέλλου μπάσκετ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη.

Εις βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία κατά περίπτωση για “διατάραξη της κοινής ειρήνης”, “αδικήματα με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις” και “απόπειρας απρόκλητων σωματικών βλαβών σε βάρος αστυνομικού εν ώρα Υπηρεσίας”.

Η δικογραφία θα σταλεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΘ

“Η συνεχιζόμενη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησε στην ταυτοποίηση των στοιχείων τεσσάρων (4) ακόμη ατόμων, τα οποία σχετίζονται με αδικήματα που έλαβαν χώρα στο πλαίσιο διεξαγωγής του τελικού κυπέλλου Ελλάδος καλαθοσφαίρισης, που πραγματοποιήθηκε στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης στις 18-02-2017 (σχετ. το από 19-02-2017 Δελτίο Τύπου).

Πρόκειται για τέσσερις (4) ημεδαπούς ηλικίας 34, 22, 19 και 19 ετών, σε βάρος των οποίων και στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης, σχηματίσθηκε δικογραφία κατά περίπτωση για «διατάραξη της κοινής ειρήνης», «αδικήματα με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις» και της «απόπειρας απρόκλητων σωματικών βλαβών σε βάρος αστυνομικού εν ώρα Υπηρεσίας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ