Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Διεθνές προπονητικό καμπ στην επιτραπέζια αντισφαίριση από την αθλητική κατασκήνωση Σκούρα στη Χαλκιδική

Ουσιαστική βοήθεια σε νεαρούς, που βρίσκονται στα πρώτα τους βήματα στην επιτραπέζια αντισφαίριση αλλά και σε όσους αθλητές θέλουν να ετοιμαστούν σωστά για τη νέα αγωνιστική περίοδο θέλει να δώσει το προπονητικό καμπ, που θα οργανώσει το Skouras Sports & Language Camp στη Χαλκιδική.

Η εκδήλωση απευθύνεται και σε ξένους αθλητές και θα γίνει από τις 22 έως τις 29 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης. Φέρει τον τίτλο Attack and Defense (επίθεση και άμυνα) και την προτροπή «παίξε, διασκέδασε, βελτιώσου» και θα έχει ως υπεύθυνες για το πρόγραμμα τρεις νεαρές προπονήτριες: Την Ανίτα Χατσατριάν, τη Βαρβάρα Μπαγκντασαριάν και τη Λυδία Ασλανίδη.

Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές, το A&D International Table Tennis Summer Camp Skouras – Ηalkidiki «είναι το πρώτο διεθνές καμπ στη Βόρεια Ελλάδα που προσκαλεί αθλητές εντός και εκτός συνόρων, όλων των ηλικιών και επιπέδων, με στόχο να δημιουργήσει ένα περιβάλλον, το οποίο θα αυξήσει τις δυνατότητες του κάθε αθλητή έχοντας ως βασικούς στόχους τη μύηση στο άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης για τους αρχάριους παίκτες και την κατάλληλη προετοιμασία για την αγωνιστική χρονιά για τους πιο προχωρημένους αθλητές. Το καμπ είναι βασισμένο σε μοντέρνες παιδαγωγικές μεθόδους, αποσκοπώντας την καλύτερη δυνατή απόδοση των αθλητών στην προπόνηση. Όλες οι προπονήσεις θα γίνονται υπό τις οδηγίες και τεχνικές κατευθύνσεις του προπονητικού team, καθώς και δύο μεγάλων ονομάτων από το στερέωμα ως sparing partners. Αυτοί, θα δώσουν στους αθλητές τα σωστά ερεθίσματα ώστε να καλλιεργήσουν το πνεύμα της συνεργασίας και της ομαδικότητας, αλλά θα δώσουν και βάση στην προσωπική εξέλιξη του κάθε αθλητή».

Το καμπ εξασφαλίζει εξαιρετικές συνθήκες, καθώς θα γίνει σε 10 τραπέζια με δάπεδο taraflex, ρομπότ και net για many balls. Για τους ενήλικες φίλους του αθλήματος θα περιλαμβάνει ειδικό πρόγραμμα. Θ’ αρχίσει την Παρασκευή 25 Αυγούστου και θα διαρκέσει τρεις ημέρες. Κατά τη διάρκειά του οι αθλητές θα κάνουν, μεταξύ άλλων, προπόνηση στα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα τις κατασκήνωσης, διάφορες δραστηριότητες και αθλήματα της κατασκήνωσης, δουλειά πάνω σε τεxνικά ζητήματα και θα περάσουν κι από το κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Το μεσημέρι τηε Κυριακής η εμπειρία του A&D International Summer Camp Skouras –Halkidiki θα κλείσει για τους ενήλικες αθλητές με τουρνουά που θα έχει διπλώματα, μετάλλια και κύπελλο για τον πρώτο νικητή.

Επίσης, έμπειροι ομαδάρχες και κοινοτάρχες αναλαμβάνουν για όλες τις ώρες τα παιδιά. Πτυχιούχοι ναυαγοσώστες και προπονητές τα συνοδεύουν στις πισίνες, τη θάλασσα και τα αθλήματα. Στην κατασκήνωση λειτουργεί πλήρως ανακαινισμένο και εξοπλισμένο ιατρείο και αναρρωτήριο, όλο το 24ωρο. Η κατασκήνωσή παρέχει πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλα τα παιδιά.

Απαραίτητες είναι και λίγες συστάσεις για τις τρεις επαγγελματίες προπονήτριες, οι οποίες στο κοντινό παρελθόν έχουν διακριθεί στην επιτραπέζια αντισφαίριση ως αθλήτριες της Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης.

Η Ανίτα Χατσατριάν, επικεφαλής του team, είναι παιδαγωγός Δημοτικής Εκπαίδευσης και από το 2016 έως σήμερα υπεύθυνη Ακαδημιών επιτραπέζιας αντισφαίρισης στον Α.Ο. Θέρμης Θερμαίος. Υπήρξε διεθνής αθλήτρια σε νεάνιδες και κορασίδες κι έχει στο ενεργητικό της 5 πανελλήνιους τίτλους.

Η Βαρβάρα Μπαγκντασαριάν είναι από τον Σεπτέμβριο του 2013 έως και σήμερα προπονήτρια στον Α.Σ. Πέρα Θεσσαλονίκης. Ήδη εμφανίζει με αθλητές της κορυφαίες πανελλήνιες διακρίσεις στις νεαρές ηλικίες. Το 2009 πήρε την 4η θέση στην κατηγορία Νέων γυναικών στο Πανελλήνιο ΤΟΠ 8.

Η Λυδία Ασλανίδη είναι απόφοιτη του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, εργάζεται ως trainer Pilates, Yoga ELIXIR κι έχει ουσιαστική εμπειρία ως προπονήτρια επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Το 2005 αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στο ομαδικό κορασίδων με τα χρώματα της Χ.Α.Ν.Θ.

Το κόστος για το A&D International Table Tennis Summer Camp Skouras – Ηalkidiki είναι 250 ευρώ + Φ.Π.Α. (στην τιμή περιλαμβάνεται δώρο Τ-shirtτου camp), ενώ απαιτείται προκαταβολή 50 ευρώ ανά άτομο με τη δήλωση συμμετοχής. Η επιχείρηση δέχεται όλα τα ασφαλιστικά ταμεία που συνεργάζονται με τις κατασκηνώσεις. Για το 3ήμερο των ενήλικων οι τιμές είναι 90€, 100€ για δίκλινο (σε περιορισμένο αριθμό).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ απευθύνονται καθημερινά για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο 6975916266 και στα emails anita.chatsatrian@gmail.com καιwww.skourascamp.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ