Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Αφαίρεση βαθμών από τον Ολυμπιακό λόγω σφαλιάρων...; Ε, όχι, αυτά μόνο για τον ΠΑΟΚ για μικρότερα παραπτώματα! Χάδι με τρεις (εφέσιμες) αγωνιστικές για το ξύλο στον Πλατανιά!

Η Πειθαρχική της Λίγκας ανακοίνωσε ποινή τριών αγωνιστικών για τον Ολυμπιακό για τον αγώνα με Πλατανιά - Η ποινή είναι εφέσιμη

Με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός για τον αγώνα με τον Πλατανιά στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπως ανακοίνωσε η Super League. Η ποινή είναι εφέσιμη, αλλά αν δεν αλλάξει κάτι ο Ολυμπιακός την επόμενη σεζόν θα εκτίσει συνολικά 5 αγωνιστικές τιμωρίες καθώς έχει και 2 αγωνιστικές από τους ημιτελικούς του Κυπέλλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
« Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 14562/16-05-2017 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 24ης-5-2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00». Επιβάλλει την ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για τρεις (3) αγωνιστικές ημέρες.

Δείτε το σκεπτικό της απόφασης ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ