Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Ο Μητροπολιτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης ανοίγει δυναμικά τα φτερά του… (φωτογραφίες)

Ένας νέος Ροταριανός όμιλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και το όνομα αυτού Μητροπολιτικός Ροταριανός Όμιλος Θεσσαλονίκης (R.C. Metropolitan Thessaloniki). Η επίσημη πρώτη παρουσίαση των ιδρυτικών μελών του, έγινε με εξαιρετική επιτυχία προχθές στην αίθουσα της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, παρουσία πολλών εκπροσώπων φορέων και οργανώσεων, προξένων και αξιωματούχων του Διεθνούς Ρόταρυ.

Ο ιδρυτικός πρόεδρος του νέο-ιδρυθέντος ομίλου R.C. Metropolitan Thessaloniki  Ντίνος Κωστόπουλος, τόνισε ότι ο νέος Μητροπολιτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης, έρχεται για να ικανοποιήσει την επιθυμία πολλών προσωπικοτήτων της επιστημονικής, επιχειρηματικής και δημιουργικής Θεσσαλονίκης, για τη δημιουργία ενός μη κερδοσκοπικού σωματείου με έδρα το Μητροπολιτικό κέντρο της πόλης, που οι δράσεις του θα αποτελούν παράδειγμα ήθους, διαφάνειας και αξιοπρέπειας.
Με σεβασμό και αγάπη για τον τόπο μας. Η βράβευση του νέου ομίλου, ως ο μεγαλύτερος στην Ελλάδα αποτελεί δέσμευση και ευθύνη μαζί, για τα επόμενα βήματα του Μητροπολιτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, δίνοντας το στίγμα της επόμενης δράσης του, που θα γίνει την Πέμπτη 11 Μαϊου, ώρα 6.30 μ.μ. σε συνεργασία με την Ακαδημία Θεσμών και Πολιτισμού, στο Αμφιθέατρο «Στέφανος Δραγούμης» του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού, με θέμα την παρουσίαση της ανακατασκευής του Μηχανισμού των Αντικυθήρων – του πρώτου Υπολογιστή της Ανθρωπότητας – από τον πρόεδρο της Ακαδημίας καθηγητή του Α.Π.Θ. Κωνσταντίνο Καρνασιώτη.

Στην εκδήλωση της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, κεντρικός ομιλητής ήταν ο υπεύθυνος της Ζώνης 20Β από την Κωνσταντινούπολη Safak Alpay ο οποίος ήρθε στη Θεσσαλονίκη ειδικά για την δημιουργία του νέου ομίλου και μίλησε στα 55 ιδρυτικά μέλη του, για τους σκοπούς, τις δραστηριότητες και την σημαντικότατη προσφορά του Rotary σε όλο τον κόσμο, σε περισσότερες από 200 χώρες μέσα από τα προγράμματα που διαχειρίζονται 33.000 Ροταριανοί Όμιλοι, ανάμεσα στους οποίους εισέρχεται και ο νέο-ιδρυθείς Μητροπολιτικός  Όμιλος της Θεσσαλονίκης.

 Την χάρτα αναγνώρισης από το Διεθνές Ρόταρυ του R.C. Metropolitan Thessaloniki παρέδωσαν στον πρόεδρο Κωνσταντίνο Κωστόπουλο σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 6ου Συνεδρίου της Περιφέρειας στη Δράμα (21 -23/4/2017) ο υπεύθυνος της Ζώνης 20Β Safak Alpay, ο Διοικητής της 2484 ΠΔΡ Κωνσταντίνος Πετρίδης και ο εντεταλμένος εκπρόσωπος του προέδρου του Διεθνούς Ρόταρυ από την Κύπρο Δώρος Ιερόπουλος.

Ο Διοικητής της 2484 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ Κωνσταντίνος Πετρίδης, φανερά ικανοποιημένος για την πολλά υποσχόμενη δυναμική του νέου ομίλου, ευχήθηκε μακροημέρευση και επίτευξη των υψηλών στόχων του R.C. Metropolitan Thessaloniki που έρχεται σε μια πραγματικά δύσκολη στιγμή της Περιφέρειας, δίνοντας χώρο και χρόνο, στον σημαντικό για τον τόπο μας στόχο, που είναι να παραμείνει ανεξάρτητη η 2484 ΠΔΡ στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή της Βορείου Ελλάδος και της Ν/Α Ευρώπης.

Η Γραμματέας του Μητροπολιτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης Ελένη Γάκη – Στεργίου, ευχαρίστησε για την αμέριστη υποστήριξη της Περιφέρειας και προσωπικά τον Διοικητή της, Κωνσταντίνο Πετρίδη στη δημιουργία του νέου Ομίλου, καθώς επίσης και τον νέο-εισερχόμενο Διοικητή 2018 – 19 Θεόδωρο Ασπασίδη, που από κοινού συνέβαλαν στην επίλυση και επιτάχυνση της διαδικασίας αναγνώρισης του νέου ομίλου. Ευχαρίστησε επίσης, τους χορηγούς – υποστηρικτές της εκδήλωσης: OPEL MotorStar του ομίλου επιχειρήσεων Γκιγκιλίνη, ΑΛΕΥΡΙ ΜΑΝΝΑ / Αφοι Κεραμάρη, SYNCO A.E. Συνθετικά κουφώματα, VOYAGER Γραφείο Τουρισμού & οργάνωσης συνεδρίων, ΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΟΥΔΑΣ Ζαχαροπλαστεία, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΕΛΛΑΣ Α.Α.Ε. Διεθνή Γραφεία Ερευνών, Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΔΡΑΣΗ, Κομμωτήρια NESTOR YANNAKIS, To «Καφέ του Μύλου» του επιχειρηματία Π. Κοκκινόπουλου, την εταιρία SIAMATRAS A.E., την εταιρία EXTRA LINE ServicesVoice Marketing και το νέο εστιατόριο της πλατείας Αριστοτέλους COSMOPOLITAN του Θ. Δοϊρανλή.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ