Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Απονεμήθηκε η «Χάρτα» αναγνώρισης του Μητροπολιτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης

Ο νέος Μητροπολιτικός Ροταριανός Όμιλος Θεσσαλονίκης (R.C. Metropolitan Thessaloniki) είχε την … τιμητική του στο 6ο Συνέδριο της Περιφέρειας, που πραγματοποιήθηκε από 21 έως 23 Απριλίου 2017 στο ξενοδοχείο “Hydrama” της όμορφης πόλης της Δράμας.

Ο ιδρυτικός πρόεδρος του νέο-ιδρυθέντος ομίλου R.C. Metropolitan Thessaloniki Ντίνος Κωστόπουλος, συνοδευόμενος από τον επιχειρηματία Σάκη Κεραμάρη της γνωστής βιομηχανίας παραγωγής «Αλεύρι ΜΑΝΝΑ» και μέλος του νεοσύστατου ομίλου, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο «Νησάκι» Δράμας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 6ου Συνεδρίου της 2484 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ, παρέλαβαν επίσημα την «Χάρτα» αναγνώρισης του ομίλου, παρουσία αξιωματούχων και εκπροσώπων όλων των ομίλων της Περιφέρειας (Ιόνια νησιά, Ήπειρο, Θεσσαλία, Μακεδονία, Θράκη και νησιά Βορείου Αιγαίου).

Την χάρτα αναγνώρισης από το Διεθνές Ρόταρυ του R.C. Metropolitan Thessaloniki παρέδωσαν στον ιδρυτικό πρόεδρο Κωνσταντίνο Κωστόπουλο, ο υπεύθυνος της Ζώνης 20Β Safak Alpay, ο Διοικητής της 2484 ΠΔΡ Κωνσταντίνος Πετρίδης και ο εντεταλμένος εκπρόσωπος του προέδρου του Διεθνούς Ρόταρυ από την Κύπρο Δώρος Ιερόπουλος.

Παράλληλα, ο νέος όμιλος με 55 ιδρυτικά μέλη τιμήθηκε και ως ο μεγαλύτερος στην Ελλάδα γεγονός που αποτελεί δέσμευση και ευθύνη μαζί, για τα επόμενα βήματά του, ενώ ταυτόχρονα αναπτερώνει τις ελπίδες της 2484 Π.Δ.Ρ. που είναι η ανεξάρτητη παραμονή της, στον βορειοελλαδικό χώρο.

Ο Διοικητής της 2484 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ Κωνσταντίνος Πετρίδης, φανερά ικανοποιημένος για την πολλά υποσχόμενη δυναμική του νέου ομίλου, ευχήθηκε μακροημέρευση και επίτευξη όλων των υψηλών στόχων του R.C. Metropolitan Thessaloniki.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ