Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Survivor: Ποιοι "διάσημοι" θα γίνουν... "μαχητές"; - Τι θα γίνει με τον Μάριο;

Όπως είναι γνωστό, οι τραυματίες Μάριος Πρίαμος και Ειρήνη Κολιδά ήταν αυτοί που έχριζαν περαιτέρω ιατρικής περίθαλψης.

Μάλιστα, η παίκτρια των μαχητών ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρηση της από το νησί του Αγίου Δομίνικου και την επιστροφή της στην Ελλάδα μιας και τα τρία σπασμένα της πλευρά δεν της επιτρέπουν να αγωνιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάριος, από την άλλη, θα είναι σε θέση να επιστρέψει κανονικά στον αγωνιστικό στίβο του παιχνιδιού σε περίπου 10 μέρες (ίσως για αρχή τον βλέπουμε απλά "στον πάγκο" όπως συνηθίζεται να συμβαίνει με μερικούς παίκτες σε ορισμένα αγωνίσματα). Μάλιστα, όπως μας αποκάλυψε πηγή, τα πρώτα αγωνίσματα γυρίστηκαν κανονικά την Πέμπτη (υπενθυμίζουμε ότι οι τηλεθεατές στην Ελλάδα είναι 2-3 μέρες πίσω στις εξελίξεις) και οι ομάδες αγωνίστηκαν με τη σύσταση που ως τώρα ξέρουμε, παρόλο δηλαδή που οι διάσημοι έχουν αριθμητική υπεροχή.

Η ανακατανομή που ανακοινώθηκε από την κυρία Μαραγκουδάκη σε εκπομπή του ΣΚΑΙ, θα γίνει σήμερα Παρασκευή, άρα πολύ πιθανό να δούμε τη σχετική διαδικασία στο επεισόδιο της Κυριακής.

Ανεπιβεβαίωτες πηγές κάνουν λόγο ότι ανάμεσα στις μεταγραφές που θα δούμε στο ριάλιτι επιβίωσης θα είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο Στέλιος Χανταμπάκης που πλέον θα αγωνίζονται ως μαχητές"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ