Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Προβληματίζεται ο SKAI για το Survivor -Φωτογραφίες από το τροχαίο

Ένα ιδιαιτέρως φορτισμένο -συναισθηματικά επεισόδιο- παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης στο Survivor, με τους διάσημους να λυγίζουν μπροστά στις φωτογραφίες των αγαπημένων τους προσώπων, που αποτελούσε και το έπαθλο μετά τη νίκη τους στην τελευταία αθλητική δοκιμασία.
Είδαμε τους παίχτες να κλαίνε σαν μικρά παιδιά, ενώ κάποιοι δήλωσαν έμμεσα την επιθυμία να αποχωρήσουν και να γυρίσουν στις οικογένειές τους.

Το αναπάντεχο γεγονός που έφερε τα πάνω - κάτω, ωστόσο, αποτέλεσε το τροχαίο ατύχημα που συνέβη στο βαν που μετέφερε τους μαχητές. Ένα ατύχημα σοβαρό το οποίο -ευτυχώς- δεν είχε τραγικές συνέπειες. Ωστόσο, αρκετοί από αυτούς τραυματίστηκαν με την Ειρήνη Κολλιδά και τον Μάριο να έχουν υποστεί τις πιο σοβαρές βλάβες. Τόσο η παραγωγή όσο και οι ίδιοι οι παίχτες ξεκαθάρισαν μπροστά στις κάμερες ότι δεν πρόκειται για κάτι μη αναστρέψιμο ωστόσο, ο Μάριος θα χρειαστεί έναν μήνα προκειμένου να αναρρώσει, ενώ η Ειρήνη θα αναγκαστεί να αποχωρήσει οριστικά από το παιχνίδι, καθώς η θεραπεία της θα διαρκέσει από τρεις έως έξι μήνες.

Όλα αυτά τα αναπάντεχα, αξίζει να σημειωθεί, ότι είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο πριν την προβολή του επεισοδίου με τους τηλεθεατές να γνωρίζουν λίγο πολύ τι έχει συμβεί και τι πρόκειται να διαδραματιστεί στο παιχνίδι επιβίωσης. Αυτό φαίνεται, μάλιστα, να έχει αρνητικό αντίκτυπο και στην τηλεθέαση που ενώ κρατήθηκε σε πολύ καλά επίπεδα, ωστόσο σημείωσε σχετική πτώση σε σχέση με τα νούμερα που έχουμε συνηθίσει. Μάλιστα, ο σταθμός φαίνεται αρκετά προβληματισμένος με τις διαρροές που, πλέον, συμβαίνουν σχεδόν σε κάθε επεισόδιο, ενώ το γεγονός ότι τις επόμενες μέρες δε θα παρακολουθήσουμε κάποια αθλητική δοκιμασία μεταξύ των δυο ομάδων, ενισχύει την ανησυχία για περαιτέρω πτώση στην τηλεθέαση.

Συγκεκριμένα το Survivor συγκέντρωσε το 37,5% της τηλεθέασης στο γενικό σύνολο, ενώ στο δυναμικό κοινό 56,5%, αγγίζοντας σε τέταρτο το 64,9%.

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες απο το τροχαίο που είχαν οι παίκτες του Survivor, στον Αγιο Δομίνικο όπου τραυματίστηκαν η Ειρήνη Κολιδά και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, από την ομάδα των Μαχητών.

Το λεωφορείο τύπου «Σαφάρι» το οποίο μετέφερε τους μαχητές, τράκαρε πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο το οποίο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε αυτό.

Καθοριστικός ήταν ο ρόλος του Κωνσταντίνου Βασάλου, ο οποίος κατάφερε να δώσει τις πρώτες βοήθειες σε όλους τους συμπαίκτες του.
Δείτε πως περιέγραψαν τα λεπτά μέχρι να φτάσουν τα ασθενοφόρα οι πρωταγωνιστές

Οι φωτογραφίες από το mediafree.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ