Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Κ.Γκιουλέκας: «Πανηγυρίζει η κυβέρνηση για τα νέα μέτρα που βάφτισε κλείσιμο της αξιολόγησης»

"Η αξιολόγηση έπρεπε να είχε κλείσει εδώ και μήνες. Όσο πιο γρήγορα θα έκλεινε τόσο καλύτερα για τον τόπο. Αυτό λέγαμε εμείς στη Νέα Δημοκρατία, ότι όσο περισσότερο καθυστερούσε η κυβέρνηση να την ολοκληρώσει τόσο θα ανέβαινε ο λογαριασμός για τον ελληνικό λαό", τόνισε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής της Α Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας στην "Πρωινή Ζώνη" της ΕΡΤ.

"Η Νέα Δημοκρατία δεν διαφωνεί με τον κ.Τσακαλώτο ότι η καθυστέρηση της αξιολόγησης πέραν της 5ης Δεκεμβρίου θα ήταν καταστροφική. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατάφερε να επιδεινώσει την εθνική οικονομία με αποτέλεσμα οι δανειστές να ζητούν όλο και περισσότερα. Η ανικανότητα αυτής της κυβέρνησης έφερε και νέα μέτρα, μέτρα τα οποία θα τα πληρώσει ο Έλληνας πολίτης", υπογράμμισε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης και κατέληξε:

"Στις 20 Φεβρουαρίου ο Αλέξης Τσίπρας και οι Υπουργοί του πανηγύριζαν για το 'τέλος της λιτότητας'. Σήμερα, η κυβέρνηση πανηγυρίζει βαφτίζοντας τα νέα μέτρα 'κλείσιμο της αξιολόγησης'. Τελικά, αυτή η διαπραγμάτευση τι έφερε; Περικοπή στα εισοδήματα των πολιτών μέσω της μείωσης του αφορολόγητου και περικοπή συντάξεων. Η σημερινή κυβέρνηση έχει αποτύχει παταγωδώς παντού και ακολουθεί μία καταστροφική πορεία για τον τόπο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ