Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

«Το θέατρο για μένα είναι τρόπος να υπάρχω στη ζωή! Τρόπος να κοροϊδεύω το χρόνο, να νικάω την ματαιότητα, να «παίζω». Είναι ελευθερία, επικοινωνία, ουσιαστικές σχέσεις… Είναι ευλογία!»
Λένα Παπαληγούρα – ηθοποιός



Μια άνοιξη πολύ θεατρική θα είναι τούτη η άνοιξη. Με μία σειρά εξαιρετικές παραστάσεις εναρμονισμένες σε μια επιλογή που βασίζεται στην φιλοσοφία μας ότι το καλό θέατρο είναι μια δεδομένη, αέναη ανάγκη για όλους μας. Πολύ περισσότερο όμως είναι ανάγκη  σε εποχές δύσκολες, εποχές «μαγαρισμένες» από την πολύπλευρη κρίση.
Καλό θέατρο λοιπόν με μια σειρά προτάσεις που σε κάθε περίπτωση μπορούν να ικανοποιήσουν μια σειρά κριτήρια καλλιτεχνικού διαμετρήματος όσο αυστηρά και αν είναι.
Και επειδή η όποια προσπάθεια πολιτιστικής προσφοράς είναι πολύ δύσκολη οικονομικά στη σημερινή συγκυρία, απευθυνόμαστε στον φορέα ή την επιχείρηση σας ώστε να συμμετάσχουν σε αυτή, στηρίζοντας την χορηγικά. Μια ενέργεια που πέρα από διαφήμιση κύρους μπορεί να λειτουργήσει και ανταποδοτικά για εσάς μια και η προώθηση του συνόλου των παραστάσεων  θα γίνει  σίγουρα με μεγάλη δυναμική σε όλη την πόλη.
Οι παραστάσεις που έχουν συμπεριληφθεί στην Θεατρική Άνοιξη είναι:

ΤΕΤΑΡΤΗ 5 & ΠΕΜΠΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΩΡΑ 21.00, ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΛΑΙΑ
«Η πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη με πρωταγωνίστρια την Κατερίνα Διδασκάλου,  σε σκηνοθεσία Σταμάτη Πατρώνη, ένα έργο για τον έρωτα, την απόρριψη, την προδοσία και τη βαναυσότητα σε βάρος των γυναικών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 & ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΩΡΑ 21.00, ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΛΑΙΑ
«ZERO» This is our youth του Kenneth Lonergan,  σε απόδοση και σκηνοθεσία του Γιώργου Βάλαρη, με τους Παναγιώτη Μπουγιούρη, Παναγιώτη Καρμάτη και Κατερίνα Δημητρόγλου.

ΤΡΙΤΗ 11 & ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ , ΩΡΑ 21.00, ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΛΑΙΑ
 «Το Κιβώτιο» του Άρη Αλεξάνδρου, διασκευασμένο για το θέατρο από τον Φώτη Μακρή και την Κλεοπάτρα Τολόγκου. Παίζει ο Φώτης Μακρής.

ΠΕΜΠΤΗ 28 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΩΡΑ 21.00, ΘΕΑΤΡΟ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ»
 «Ο συγγραφέας σου πέθανε», της Άσπας Καλλιάνη. Πρωταγωνιστούν Γιάννης Βούρος, Σταύρος Ζαλμάς και Ζέτα Δούκα.

Τιμές εισιτηρίων: 13 ευρώ γενική είσοδος, 10 φοιτητικό- ανέργων, Α.Μ.Ε.Α. Δωρεάν είσοδος
Προπώληση εισιτηρίων: Θέατρο «Αυλαία», Τ. 2310237700
Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη», Τ. 2310458591 (ανάλογα με το χώρο διεξαγωγής της κάθε παράστασης)
Πληροφορίες-Κρατήσεις: Αρβανιτίδου Χρύσα, Τ. 2310257218/9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ