Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Η Ελένη Ψυχούλη μαγειρεύει για φιλανθρωπικό σκοπό

Η Ελένη Ψυχούλη το Σάββατο 8 Απριλίου γύρω στις 2 το μεσημέρι φοράει για ακόμη μία φορά την ποδιά της και μαγειρεύει αυτή τη φορά για φιλανθρωπικό σκοπό. Στο ανανεωμένο ALLEGRO θα σερβίρει ένα σαρακοστιανό γεύμα υπέρ των σκοπών του «ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ».
Το γεύμα θα περιλαμβάνει ατομική σαλάτα με κους κους και μανιτάρια ΚΕΧΑΓΙΑ, για κυρίως Κριθαρώτο με θαλασσινά και ως επιδόρπιο το νέο παγωτό με κρασί του Plaisir.

H εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του Food Festival Thessaloniki.
Τιμή εισόδου: 25 €
Για κρατήσεις προσκλήσεων:
PR BIZZ
Παγγαίου 4, 54625, Λαδάδικα
Τηλ. 2310590570


Λίγα λόγια για το «ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ»:
Σύνδεσμος Φίλων Ιδρύματος Αγ. Παντελεήμων “Είμαι Εδώ”

Η Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας Αγ. Παντελεήμων, η μεγαλύτερη και πολυσυλλεκτικότερη της χώρας στην ιστορική της πορεία διαδραμάτισε ένα σημαντικής ρόλο στον τομέα Παροχής προνοιακών υπηρεσιών.
 Με τον Ν. 3329/05 η Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας Αγ. Παντελεήμων κατέστει αυτόνομο Ν.Π.Δ.Δ. Υπαγόμενο στη Β’ Δ.Υ.Π.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας του Υπουργείου Υγείας κ Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
 Οι κτιριακές εγκαταστάσεις στο 7ο χιλ. Θεσ/νίκης-Λαγκαδά περιλαμβάνουν γηροκομείο, άσυλο ανιάτων και σταθμό προσωρινής περίθαλψης ενηλίκων. Σήμερα φιλοξενούνται και περιθάλπονται 300 περίπου άτομα.
 Σκοπός του Συνδέσμου Φίλων Ιδρύματος Αγ. Παντελεήμων “Είμαι Εδώ” είναι η μέριμνα και φροντίδα των περιθαλπομένων στο Ίδρυμα, γερόντων, ΑΜΕΑ και προσώπων που ωφελούνται από την λειτουργία τον Τομέα Ανοιχτής Περίθαλψης καθώς και των παιδιών και εφήβων που παρακολουθούν τα εκπαιδευτικά, πολιτιστικά και αθλητικά προγράμματα.
 Πηγές εσόδων του Συνδέσμου Φίλων Ιδρύματος Αγ. Παντελεήμων “Είμαι Εδώ” αποτελούν οι δωρεές, οι συνδρομές μελών και τα έσοδα από κοινωνικές, πολιτιστικές, αθλητικές εκδηλώσεις, εκδρομές κ.λ.π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ