Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Συναγερμός αυτοκινήτου που σου «μιλάει»!

Μάθε τώρα για το συναγερμό που ξέρει πάντα που βρίσκεται το αυτοκίνητό σου και σε ειδοποιεί αν το παραβιάσουν ή το μετακινήσουν!

Σου στέλνει SMS αν προσπαθήσουν να σου κλέψουν το αυτοκίνητο!

Πόσο ασφαλής νιώθεις με ένα κοινό συναγερμό αυτοκινήτου, ειδικά αν έχεις παρκάρει πολύ μακριά; Το μόνο που θα συμβεί αν σου το παραβιάσουν είναι ο κλασσικός ήχος που δεν θα τον ακούσεις, και αυτοί που θα τον ακούσουν δεν θα ασχοληθούν καν!

Με το σύστημα τηλε-ειδοποίησης, ο συναγερμός έχει τη δυνατότητα να σου στείλει γραπτό μήνυμα στον αριθμό της επιλογής σου τη στιγμή που πραγματοποιείται η απόπειρα κλοπής!

Ακόμα και να σου το κλέψουν, το βλέπεις στο κινητό σου!

Λόγω της ύπαρξης συστήματος GPS, μπορείς ανά πάσα στιγμή να γνωρίζεις που βρίσκεται το αυτοκίνητο, είτε σταθμευμένο, είτε βρίσκεται σε κίνηση, μέσω μιας εφαρμογής που κατεβάζεις στο κινητό σου τηλέφωνο! Οι εταιρείες που εγκαθιστούν τους συγκεκριμένους συναγερμούς μπορούν να σου δώσουν αναλυτικές πληροφορίες για το πώς μπορείς να παρακολουθείς τη θέση του αυτοκινήτου σου σε πραγματικό χρόνο.

Κι αν το φορτώσουν σε κανένα φορτηγό και φύγουν χωρίς να το «ανοίξουν»;

Και σε αυτή την περίπτωση, ο συναγερμός με τηλε-ειδοποίηση σε ενημερώνει με τον ίδιο τρόπο καθώς κριτήριο ενεργοποίησης είναι και το ακριβές σημείο που είναι σταθμευμένο το αυτοκίνητο όταν «οπλίζεις» το συναγερμό. Με απλά λόγια, αν το αυτοκίνητο κουνηθεί (ενώ δεν θα έπρεπε) για οποιοδήποτε λόγο, λαμβάνεις και πάλι SMS!

Σε ειδοποιεί αν ο οδηγός το "πάει" πιο μακριά απ όσο του είπες!

Εκτός από τις παροχές ασφαλείας που αναλύσαμε πιο πάνω, υπάρχει η δυνατότητα ρύθμισης του συναγερμού ώστε να σε ενημερώνει όταν το αυτοκίνητο περάσει μια συγκεκριμένη απόσταση από το σημείο που έχεις ορίσει. Για παράδειγμα, δίνεις στο παιδί σου το αυτοκίνητο υπό τον όρο να μην απομακρυνθεί πάνω από 20 χιλιόμετρα. Εισάγοντας στο συναγερμό τα 20 χιλιόμετρα, σου έρχεται γραπτό μήνυμα στο κινητό με το που το αυτοκίνητο απομακρυνθεί περισσότερο από αυτά.

Σας ενδιαφέρει η εγκατάσταση ενός συναγερμού με τηλε-ειδοποίηση; Θα σταματήσετε να ανησυχείτε;


Μας κοινοποιήθηκε από το autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ