Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

7ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών Μιούζικαλ

Το 7ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών Μιούζικαλ θα διοργανώσει η χορωδία «ΚΟΡΑΗΣ» στις 22 & 23 Απριλίου 2017, στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών Μιούζικαλ, που πραγματοποιείται εδώ και επτά χρόνια στη Θεσσαλονίκη, είναι ένας μοναδικός πολιτιστικός θεσμός στον κόσμο ως προς τη θεματική και την καινοτομία του που έχει αγκαλιαστεί από χορωδίες από όλο τον κόσμο, από φορείς, συλλογικότητες, προσωπικότητες και κυρίως από το μουσικόφιλο κοινό της Θεσσαλονίκης. Το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών Μιούζικαλ είναι αφιερωμένο από την ίδρυσή του στην Ειρήνη, τη Φιλία, τη Συνεργασία τη Συναδέλφωση και την Αλληλεγγύη ανάμεσα στους λαούς.

Στο φετινό Φεστιβάλ έχουν δηλώσει συμμετοχή χορωδίες από Ελβετία, Ρωσία, Βουλγαρία, Σερβία, Κύπρο, Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, Τουρκία, Ιράν καθώς και Ελληνικές χορωδίες από Αθήνα, Βέροια και Θεσσαλονίκη. Η Επίσημη Τελετή Έναρξης του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου 22 Απριλίου, στο Ωδείο της Ρωμαϊκής Αγοράς με την υποστήριξη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης. Η είσοδος για τις Συναυλίες του Φεστιβάλ θα είναι ελεύθερη για το κοινό, με ώρες έναρξης: Σάββατο 22 Απριλίου 20.00 και Κυριακή 23 Απριλίου 11.00 και 20.00.

Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται με την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ