Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Πληροφορίες για 'γυμνή' διαρροή της Ratajkowski. Εκείνη, αναπολεί την Ελλάδα

Δεν μπορεί να ξεπεράσει με τίποτα τη χώρα μας η Emily Ratajkowski. Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram και πήρε τα μυαλά όσων την ακολουθούν, την ώρα που ήρθε στη δημοσιότητα είδηση για διαρροή γυμνών καρέ της.

Τρεις φωτογραφίες από τις περσινές διακοπές της στην Ελλάδα δημοσίευσε η Emily Ratajkowski στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

"Take me back", έγραψε χαρακτηριστικά στην πρώτη, αναπολώντας το καλοκαίρι της χώρας μας. Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο δηλαδή, προκάλεσε καταιγισμό σχολίων από τους θαυμαστές της.

Όλα αυτά την ώρα που όπως αναφέρουν διεθνή media, χάκερ κατάφερε να "κλέψει" 200 περίπου φωτογραφίες της από τον λογαριασμό της στο iCloud. Ανάμεσα τους και αρκετές γυμνές φωτογραφίες. Ο χάκερ προσπάθησε να τις πουλήσει στην εφημερίδα Daily Star, η οποία όμως αρνήθηκε τη δημοσίευση της διαρροής. Δεν έχει ελεγχθεί ακόμη η εγκυρότητα της πληροφορίας, αν όντως δηλαδή υπήρξε cyber επίθεση, ή αν πρόκειται για διαφημιστικό τρικ της Daily Star που φημίζεται για τέτοια αθέμιτα "κόλπα".

Η ηθοποιός και μοντέλο είχε πέσει θύμα χάκερ και το 2014 μαζί με δεκάδες άλλους διασήμους, με υποκλοπή γυμνών φωτογραφιών και πάλι από το iCloud. Η Ratajkowski πάντως, δεν σχολίασε τη νέα διαδικτυακή κλοπή ψηφιακού, προσωπικού υλικού της.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ