Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

ΗΜΕΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σε συνεργασία με την (SIOPE) Ευρωπαϊκή Εταιρεία Παιδιατρικής Ογκολογίας, αφιερώνει την 7η Μαρτίου 2017 στην ενημέρωση της Ευρωπαϊκής κοινής γνώμης για τα προβλήματα και τα επιτεύγματα της ιατρικής στο χώρο του καρκίνου της παιδικής ηλικίας.

Με την αφορμή αυτή, η ΦΛΟΓΑ, ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Καρκίνο, στην προσπάθειά της να προβάλει την ενημέρωση αυτή και στην Ελληνική κοινωνία, διοργανώνει συνέντευξη τύπου σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικής Αιματολογίας Ογκολογίας (ΕΕΠΑΟ).
Θα πραγματοποιηθεί υπεύθυνη και αναλυτική ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη χώρα μας, τα μεγάλα επιτεύγματα της ιατρικής, τα προβλήματα, καθώς και τα περιθώρια βελτίωσης της ιατρικής φροντίδας που η πρόοδος της ιατρικής και της τεχνολογίας θέτουν στη διάθεση των παιδιών μας.
Θα παρευρεθεί εκπρόσωπος του Συλλόγου Ατόμων με Νεοπλασματική Ασθένεια κατά την παιδική και εφηβική ηλικία, ΚΥΤΤΑΡΟ.
Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα με τη συνεδρίαση στην Ευρωβουλή, την Τρίτη, 7 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Φλόγας, Αιγίου 9 και Αρκαδίας γωνία στο Γουδή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ