Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Μετά τον χαρταετό και την λαγάνα...

Πρόγραμμα τηλεμαθημάτων ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΙΣΤΟΥ στην ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ (27.2 έως 3.3)

Ο σκιτσογράφος ξεκινάει τα μαθήματα του στην ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ με το ταπεινό δεντράκι, μία άσκηση πολύ βασική και ουσιαστική, μιας και όλα τα σκίτσα μας από εδώ και πέρα βασίζονται στις 2 βασικές γραμμές του δεντράκι ( γραμμή του δέντρου 1 και γραμμή του δέντρου 2).
Πρώτα θα μάθουμε τον τρόπο για την δημιουργία του Δάσους ΑΝΦΑΣ,(Δευτέρα 27.2).
Την Τρίτη ( 28.2)θα δούμε δύο δέντρα να μιλάνε ΠΡΟΦΙΛ.
Την Τετάρτη (1.3), καλό μήνα, θα κάνουμε ένα διάλειμμα για να επεξεργαστούμε και να κάνουμε επανάληψη τα σκίτσα που διδαχτήκαμε τις δύο προηγούμενες ημέρες ( Δευτέρα και Τρίτη), κάτι που θα κάνουμε όλο αυτό το διάστημα που θα συνταξιδέψουμε στον κόσμο του σκίτσου μέσα από την φιλόξενη συχνότητα της ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΗΛΕΡΟΑΣΗ.
Επανερχόμαστε την Πέμπτη ( 2/3), δημιουργώντας έναν...

... αγροτικό δρόμο από σημείο φυγής.
Την Παρασκευή ( 3.3) θα ασχοληθούμε με ασκήσεις, ασκήσεις πολύ βασικές για να μπορέσουμε να μπούμε στα επόμενα μαθήματα στην πόλη. Θα μάθουμε το πεζοδρόμιο ΑΝΦΑΣ, το πεζοδρόμιο ΠΡΟΙΛ αλλά και να τοποθετούμε, βάζουμε δέντρα επάνω στο πεζοδρόμιο και την ισορροπία με τα σύννεφα.
Το ΣαββατοΚύριακο, το πρωί θα δούμε σε επανάληψη 2 μαθήματα, πάντα με βάση, από τα τηλέφωνα που θα δεχτούμε από τους μικρούς και μεγάλους φίλους της εκπομπή ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΙΤΣΟΥ, για να γνωρίσουμε και να ασχοληθούμε περισσότερο.
Τα τηλεμαθήματα είναι μία προσφορά του σκιτσογράφου και του Πολιτιστικού Σωματείου Τέχνης ΜΟΡΦΟΓΕΝΝΕΣΙΣ.
Περισσότερες πληροφορίες για τα μαθήματα σκίτσου στο τηλέφωνο 2310 500005.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ