Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ (φωτογραφίες)

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο Θεόδωρος Μποζίδης και ο Σάββας Καμπερίδης τιμήθηκαν στην κοπή πίτας των ακαδημιών των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη

Στο κατάμεστο Θέατρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη και με τη συμμετοχή των μαθητών - αθλητών και των γονέων τους αλλά και σημαντικών ανθρώπων του αθλητισμού και της εκπαίδευσης πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Ακαδημιών του Μορφωτικού Αθλητικού Συλλόγου «Ευάγγελος Μαντουλίδης», Καλαθοσφαίρισης– ΜΒΑ, Ποδοσφαίρου, Βόλεϊ Κοριτσιών - ΜGVA, και Tae Kwon Do.

Στην τελετή έγινε ένας απολογισμός από τους υπεύθυνους προπονητές των ακαδημιών για την μέχρι τώρα πορεία τους, ενώ ακολούθησαν οι κοπές της πίτας και οι βραβεύσεις των επίτιμων καλεσμένων.

Ο Ολυμπιονίκης στο Tae Kwon Do Αλέξανδρος Νικολαϊδης, ο οποίος έχει αναλάβει και την ακαδημία των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είμαι πολύ συγκινημένος μ αυτήν την βράβευση γιατί είμαι πια μέλος αυτής της οικογένειας. Ταυτόχρονα είμαι χαρούμενος που αποτελώ κομμάτι της καθημερινότητας των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη για την πολύ σοβαρή δουλειά που γίνεται, πράγμα το οποίο φαίνεται με τα σημαντικά αποτελέσματα που έχει όχι μόνο στις ακαδημίες αλλά και στην εκπαίδευση, στον πολιτισμό, σε διεθνείς και πανελλήνιους διαγωνισμούς. Αυτό που εμείς κάνουμε είναι να βάζουμε τον αθλητισμό στη ζωή των παιδιών και να τους μαθαίνουμε τα βασικά με τον σωστό τρόπο.»

Ο Διεθνής Ποδοσφαιριστής Δημήτρης Σαλπιγγίδης αμέσως μετά τη βράβευσή του αφού ευχαρίστησε τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη «για την τιμητική γι αυτόν εκδήλωση από ένα σχολείο που είναι γνωστό για την προσφορά του στον πολιτισμό και την παιδεία» όπως είπε χαρακτηριστικά είπε, απευθυνόμενος στους μαθητές τόνισε: «Να συνεχίσετε να κάνετε όνειρα και να είστε κοντά στον αθλητισμό. Είναι ότι το καλύτερο να συνδυάζετε την μάθηση με τον αθλητισμό γιατί έτσι θα μάθετε να γίνετε σωστοί άνθρωποι με αξίες, να σέβεστε τους συνανθρώπους σας, τους συμπαίκτες σας, τους αντιπάλους σας τους προπονητές σας και να προχωράτε μπροστά.»

Ο Διεθνής Πετοσφαιριστής Θεόδωρος Μποζίδης αφού ευχαρίστησε τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη για την τιμή που του έκαναν, προέτρεψε τους μικρούς μαθητές να ασχοληθούν με τον αθλητισμό γιατί θα τους βοηθήσει σε ότι κάνουν στη ζωή τους.

Ο καλαθοσφαιριστής Σάββας Καμπερίδης, εμφανώς συγκινημένος αφού υπήρξε μαθητής και αθλητής των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα ότι με βραβεύουν τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη. Οι δεσμοί μου με το σχολείο ξεκινάν 22 χρόνια πριν καθώς υπήρξα μαθητής του και ήμουν μέλος της πρώτης επίλεκτης ομάδας την οποία είχε δημιουργήσει ο αείμνηστος Ευάγγελος Μαντουλίδης. Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από εκείνη την εποχή. Αλλά και σήμερα εξακολουθώ να έχω επαφή τόσο με τους καθηγητές όσο και με τους μαθητές».

Ο Διευθυντής Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη Γιώργος Χατζόπουλος απονέμει τιμητική πλακέτα στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Ο Υποδιευθυντής Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη Παρίσης Διγκτσής απονέμει τιμητική πλακέτα στον Θεόδωρο Μποζίδη 

Η Διευθύντρια του Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη Ελευθερία Τουτουντζή απονέμει τιμητική πλακέτα στον Αλέξανδρο Νικολαϊδη 

Ο Γενικός Γραμματέας του ΜΑΣ Μαντουλίδης Μάκης Χασιώτης απονέμει τιμητική πλακέτα στον Σάββα Καμπερίδη

από αριστερά, Σάββας Καμπερίδης, Αικατερίνη Μαντουλίδου, Πρόεδρος των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη, Δημήτρης Νικολαϊδης, προπονητής - υπεύθυνος της ακαδημίας μπάσκετ των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη

Ο Άλεξ Ντίαζ, με τις αθλήτριες της ακαδημίας Βόλεϊ των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη

Οι μαθητές - αθλητές των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου, Βόλεϊ και Tae Kwon Do των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη με τους προπονητές τους.

Οι μαθητές – αθλητές της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη με τους προπονητές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ