Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Αποκλείστηκε με σκορ... πρόκρισης! Άρεσε ο ΠΑΟΚ στο 1-1 μέσα στο «ΑουφΣάλκε Αρένα»!

Θα μπορούσε να είναι σκορ πρόκρισης το 1-1 με τη Σάλκε αν ο Δικέφαλος δεν είχε δεχτεί 3 γκολ σε τρεις επιθέσεις της γερμανικής ομάδας στην Τούμπα!
Ο ΠΑΟΚ με πολλές αλλαγές έδειξε ομάδα με πολλά αποθέματα δυνάμεων μέχρι το τέλος του ματς και αν έστω και σήμερα η τύχη τον βοηθούσε λίγο τότε θα μπορούσαμε να αναφερόμαστε τώρα σε έναν θρίαμβο!
 Το σύνολο του Ίβιτς έκανε τελικές που θα μπορούσαν να του προσφέρουν τη νίκη μέσα στην έδρα της Σάλκε. Τελικά, ο Δικέφαλος αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League με ψηλά το κεφάλι, αφού έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, κάτι που δίνει υποσχέσεις για το άμεσο μέλλον της ομάδας.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στους οπαδούς του ΠΑΟΚ οι οποίοι δεν σταμάτησαν στιγμή να τραγουδούν, μετατρέποντας το «ΑουφΣάλκε Αρένα» σε... Τούμπα! Οι οπαδοί της Σάλκε τους κοιτούσαν με θαυμασμό, αφού τα ΠΑΟΚια... τους σκέπασαν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού!

Γκολ: 23' Σεπφ - 25' αυτ. Νάστασιτς

Κίτρινες: Μπίσεσβαρ (ΠΑΟΚ)

ΣΑΛΚΕ (Μάρκους Βάιντσιρλ): Φέρμαν, Χέβεντες, Γκάις, Κολάσινατς, Μάιερ, Μπενταλέμπ (84' Kέρερ), Τσούπο-Μοτίν (56’ Γκορέτσκα), Χούντελαρ, Σεπφ, Νάστασιτς, Νάλντο (70' Μπαντστούμπερ).

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Γλύκος, Κρέσπο, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Μυστακίδης (63’ Ενρίκε), Κίτσιου, Τσίμιροτ, Σάχοφ, Ουάρντα (68' Mπίσεσβαρ), Κουλούρης, Κάμπος (78' Πέλκας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ