Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Αίτημα για μη καταβολή του ημερήσιου τέλους από το Σωματείο "Η Ομόνοια"

Το αίτημα να μη καταβάλουν το ημερήσιο τέλος, για το χρονικό διάστημα που διαρκεί η παρατεταμένη κακοκαιρία, κατέθεσε σήμερα το σωματείο Παραγωγών, Επαγγελματιών, Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης «Η ΟΜΟΝΟΙΑ».
Με επιστολή, ο πρόεδρος Λάζαρος Παυλίδης και το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου, προς την περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας και τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα, επισημαίνουν πως θα ήταν άδικο να καταβάλουν τη συγκεκριμένη εισφορά.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν, οι δυσλειτουργίες στις λαϊκές αγορές, πάντα λόγω της κακοκαιρίας, εμφανίστηκαν από το Σάββατο 7 Ιανουαρίου και αναμένεται να διαρκέσουν τουλάχιστον μέχρι και τις 14 Ιανουαρίου. Οι δυσλειτουργίες αυτές είχαν, ως αποτέλεσμα, να μην προσέλθουν στις λαϊκές αγορές οι επαγγελματίες πωλητές ( για τους παραγωγούς ισχύει διαφορετικό καθεστώς, καθώς καταβάλουν το τίμημα μόνο όταν προσέρχονται στη λαϊκή αγορά), άρα να μην έχουν έσοδα. Το δίκαιο λοιπόν, υποστηρίζει το σωματείο «Ομόνοια», είναι να απαλλαγούν και οι επαγγελματίες πωλητές από την καταβολή του τέλους προσέλευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ