Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Ποια σχολεία θα είναι κλεστά σε δήμους της Θεσσαλνίκης

Ο χιονιάς συνεχίζεται και οι δήμοι στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης αλλά και στα περίχωρά του, ανακοινώνουν ότι θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία και αύριο.:



Παύλου Μελά
Αναστολή των μαθημάτων όλων των σχολικών μονάδων Α'/θμιας και Β'/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Παύλου Μελά την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 λόγω της χιονόπτωσης και παγετού και των προβλημάτων στα συστήματα θέρμανσης και ύδρευσης των σχολικών μονάδων. ΕΠΙΣΗΣ Την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ -Όλοι οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Παύλου Μελά -Οι Δομές ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Πολίχνης, ΚΔΑΠ Πολίχνης, ΚΔΑΠ Σταυρούπολης, ΚΗΦΗ Νεάπολη Κλειστά και αύριο Πέμπτη τα σχολεία στο δήμο Νεάπολης-Συκεών Λαγκαδάς Κλειστά τα σχολεία αύριο Πέμπτη

Κορδελιό - Εύοσμος
Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων και της σφοδρής χιονόπτωσης και επειδή τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία παραμένουν, ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου με γνώμονα την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών αποφάσισε όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να παραμείνουν κλειστά και την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου. Ανοιχτοί θα παραμείνουν οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί εκτός από τον 1ο, 5ο & 6ο Παιδικό Σταθμό της Δημοτικής Ενότητας Ευόσμου και τον 2ο Παιδικό σταθμό της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερίου Κορδελιού, καθώς λόγω του παγετού τα συστήματα θέρμανσης βρίσκονται εκτός λειτουργίας. Σημειώνεται πως για τη λειτουργία των σχολείων την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.

Αμπελόκηποι - Μενεμένη
Επειδή λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας με χιονόπτωση και παγετό, δημιουργούνται επικίνδυνες συνθήκες προσβασιμότητας, λειτουργικότητας και ασφάλειας των μαθητών, τα σχολεία του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου. Οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν ανοικτοί. Την Κυριακή 15/01, θα εκδοθεί ανακοίνωση για τη Δευτέρα 16/01.

Δήμος Δέλτα
Λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας και των προβλημάτων λόγω του παγετού, τα σχολεία του Δήμου Δέλτα θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη και την Παρασκευή 12 και 13 Ιανουαρίου, τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Δέλτα. Κλειστό θα παραμείνει, επίσης, και το ΙΕΚ Σίνδου, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Δήμου Δέλτα, οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Δέλτα.

Θέρμη
Με απόφαση του Δημάρχου Θέρμης κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου, κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία στον Δήμο αύριο Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 εξαιτίας των προβλημάτων που δημιούργησε η νέα κακοκαιρία και χιονόπτωση. Κατά τη διαρκεια της αυριανής ημέρας, με νέα ανακοίνωση θα γίνει ενημέρωση για το πότε θα ανοίξουν τα σχολεία στον Δήμο μας.

Βόλβη
Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι παιδικοί σταθμοί του δήμου Βόλβης, λόγω του παγετού και των δυσμενών καιρικών συνθηκών, που επικρατούν σε όλη την επαρχία Λαγκαδά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ