Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Ίβιτς: Δικός μας ο Κάτσε, θα χρησιμοποιείται από εδώ και πέρα

Ικανοποιημένος από τη νίκη και την απόδοση των παικτών του σε ένα τόσο δύσκολο αγωνιστικό χώρο έμεινε ο Βλάνταν Ίβιτς, που μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε ότι η επικράτηση του «Δικεφάλου» ήταν δίκαιη.

Παράλληλα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφερόμενος στην επανεμφάνιση του Έργκις Κάτσε ξεκαθάρισε ότι ο παίκτης υπολογίζεται κανονικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το ζητούμενο ήταν το αποτέλεσμα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολες οι συνθήκες στον αγωνιστικό χώρο, δεν ήταν εύκολο να προσαρμοστείς ειδικά όταν δεν κάναμε κανονικές προπονήσεις. Δεν μπορώ να πω πως υπήρχε κίνδυνος για την ομάδα μου, αξίζαμε τη νίκη και συνεχίζουμε.

Όταν φτάσαμε εδώ και όταν είδα τον αγωνιστικό χώρο, έκανα μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής και για αυτό αποφάσισα να παίξω με τρεις στην άμυνα. Δεν έχει σχέση το ένα παιχνίδι με το άλλο. Δεν ήρθαμε για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, ότι κάνουμε δηλαδή σε κάθε παιχνίδι, αλλά να πάρουμε το αποτέλεσμα και αυτό κάναμε. Ο Παναιτωλικός είναι καλή ομάδα, οργανωμένη, παίζει καλό ποδόσφαιρο, έχουμε και το δεύτερο παιχνίδι.

Ο Κάτσε είναι δικός μας παίκτης, πήγε για έξι μήνες δανεικός, γύρισε πίσω και πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει. Για αυτό τον κρατήσαμε και θα τον χρησιμοποιούμε από εδώ και πέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ